Örnek muhtardan öğrencilere plaket

Çorlu Alipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Tezyürek, yeni ürettiği projesi kapsamında örnek bir davranışa imza atmayı hedefliyor. Tezyürek, kendi mahallesinde bulunan ve not ortalaması yüksek olan Atakent Orta Okulu

GÜNDEM 3.06.2014 18:57:00 0
Örnek muhtardan öğrencilere plaket

“OKUL MÜDÜRLERİNDEN ONAY ALDIM”

Çorlu'da gerek mahallesi gerekse sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok örnek davranışa, projeye imzasını atan Çorlu Alipaşa Mahallesi muhtarı İsmail Tezyürek, bu defa da kendi mahallesinde bulunan Çorlu Atakent Ortaokulunda sene sonunda not ortalaması ile birinci olan öğrencilere başarı plaketi verecek. Öğrencilere yapacağı büyük sürpriz çalışma hakkında açıklamada bulunan muhtar Tezyürek, "Alipaşa Mahallesi muhtarı olarak mahallemizde bulunan Atakent Orta Okulu öğrencileri başarıya şevk amacıyla bu yıldan itibaren her yıl olmak kaydıyla okul birincilerine muhtarlık olarak kendi imkanlarım ile başarı plaketi vereceğim. Bu konuda okul müdürümüzden de onay aldım. Amacım geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha çok çalışarak okullarında daha çok bilgi ve beceri alması, en üst seviyelere çıkması ve bu başarı ile geleceğin mühendisleri, doktorları, mimarları ve subayları olmaları" dedi.

“MUTLU OLDUM”

Muhtar Tezyürek ayrıca, "Benim muhtar olarak en mutlu olduğum zaman öğrencilerin kazandıkları okulları gelerek bana söylemesi, onların bu başarısı beni de çok mutlu ediyor. Kendim de iki çocuk babasıyım, gençlerimizin başarısı ne olursa olsun ölçülemez, benim kızımda Atakent Orta Okulundan birincilikle mezun olmuştu ve şimdi bu yıl Yeditepe Üniversitesinden Genetik Mühendisi olarak mezun olacak" ifadelerini kaydetti. 

Haber/İhA