Özcan ve Güven ailelerinin düğün mutluluğu

CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve 2007 Genel Seçimlerinde CHP'den dördüncü sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Çerkezköy'ün tanınan iş adamlarından Fedahi Güven'in oğ

GÜNDEM 2.06.2014 17:26:00 0
Özcan ve Güven ailelerinin düğün mutluluğu

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA YÜCEER DE ORTAK OLDU

Mürvet-Fedahi Güven ve dünürleri Sebile-Tuncay Özcan ile birlikte düğüne gelen davetlileri birlikte kapıda karşıladılar ve düğün süresince davetlilerle yakından ilgilendiler. Burcu-Özgür Güven çifti alkışlar eşiliğinde salona girerek ilk danslarını yine alkışlar eşliğinde yaptı. Ardından düğün pastasını kestiler. Daha sonra takı merasimi gerçekleştirildi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Burcu-Özgür Güven Çifti’nin düğününe CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer ile eşi Op. Dr. Kamil Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Kurulu Başkanı M. Zeki Gürcün, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanı Nafis Ünal, Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, MHP Çerkezköy ilçe eski Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler ile Güven ve Özcan ailelerinin akrabaları yakın eş ve dostlerıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 

 

BURCU-ÖZGÜR GÜVEN ÇİFTİ MUTLULUĞUN ZİRVESİNDEYDİ

Genç çift Burcu-Özgür Güven çifti mutlu günlerinde yanlarında olan sevdikleriyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde birlikte halaylar çekti ve çeşitli oyunlar oynadılar. Arkadaşlarıyla, davetliler ve ailleriyle birlikte doyasıya oyun oynayan Burcu-Özgür Güven çiftinin mutluluğun zirvesinde oldukları gözlemlendi. Arkadaşları genç çifte bir ömür boyu mutluluklarının daim olması temennisinde bulundular. Genç çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Haber / Seyit SÜREN