Edirne'de araçlar yolda mahsur kaldı

Edirne'de şiddetli yağan yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sele dönen yollarda araçlar kaldırımları aşan su birikintilerinden geçemeyince yolda kaldı. Yolda kalan araçlar, itfaiye yardımıyla kurta

GÜNDEM 2.06.2014 17:14:00 0
Edirne

İTFAİYE EKİPLERİ YETİŞTİ

Edirne'de sabah saatlerinden bu yana etkili olan aşırı yağış nedeniyle Koca Sinan Mahallesi Sadık Ahmet Caddesi’nde araçlar yolda kaldı. Seli andıran caddede kamyon dahi biriken suyu aşamadı. İtfaiyeden yardım isteyen sürücüler su birikintilerinden araçları çekilerek kurtarıldı. Kamyonu gömen yağmur sularının yardımına da itfaiye ekipleri yetişti. 

ÇOK SAYIDA KAZA OLDU

Öğle saatlerine kadar şiddetini arttırarak yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda maddi hasarlı çok sayıda kaza meydana geldi. Sadık Ahmet Caddesi’nde oturan Haluk Yurtsever yağmurun başlamasıyla caddenin su altında kaldığını söyledi. Yurtsever, "Yağmur ne zaman yoğun yağsa burası böyle oluyor, çünkü taşımıyor. Yukarıdan gelen sular olduğunda burada birikiyor. Kanalizasyon yağmur suyunu taşımıyor. Bu caddede aynı sorun devamlı oluyor" dedi. Edirne’de hafta boyunca aralıklarla yağmurun devam etmesi bekleniyor. Şehirde en düşük sıcaklık 11 derece ölçülürken, en yüksek sıcaklık ise 22 dereceyi gösterdi.