227 çocuk erkekliğe ilk adımını atacak

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan toplu sünnet şöleni hazırlıkları kapsamında sünnet olacak çocuklara kıyafetleri dağıtıldı.

GÜNDEM 1.06.2014 14:54:00 0
227 çocuk erkekliğe ilk adımını atacak

 

277 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATACAK

Toplu sünnet şöleni kapsamında bu yıl sünnet olacak olan 277 çocuğa önceki gün düzenlenen törenle sünnet kıyafetleri ve hediyeleri verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ 2-20 Haziran tarihleri arasında uzman doktorlar eşliğinde çocukların sünnet işlemlerini gerçekleştireceğiz. Onuncusunu düzenleyeceğimiz Toplu Sünnet şöleninin eğlencesi ise Ağustos ayında yapılacak” dedi.

Ağustos ayında gerçekleştirecekleri festivale tüm halkı davet ettiklerini kaydeden Mandalı “ Geçtiğimiz yıl Kazak gölünde gerçekleştirdiğimiz toplu sünnet şöleni festivaline Fatih Ürek, Zeynep Dizdar ve Gülşen gibi ünlü sanatçılarımız sahne aldı. Bu yıl 10’uncusunu düzenleyeceğimiz sünnet şöleninde ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını ücretsiz sünnet ettireceğiz. Daha sonra da yine Kazak Gölü’nde gerçekleştireceğimiz festival ile hep birlikte eğleneceğiz” diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN