Yapı Kredi Bankası, Çerkezköy'de 2. şubesini açtı.

Resmi açılışı Aralık ayında gerçekleştirilen Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi, kokteylle misafirlere tanıtıldı.

GÜNDEM 1.06.2014 14:39:00 0
Yapı Kredi Bankası, Çerkezköy

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Cuma günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah. Öztrak Caddesi numara 61’de gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik,Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Necmi Akman, Yapı Kredi Bölge Müdürü Aydın Akkan, Banka Müdürü Özgür Mert Dursun, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

“İKİNCİ ŞUBEYİ AÇTIK”

Programda konuşma gerçekleştiren Yapı Kredi Bölge Müdürü Aydın Akkan ikinci şubeyi Çerkezköy’e kazandırdıkları için mutlu olduklarını kaydederek “ Yapı Kredi, ayrıcalıklı hizmet anlayışını Türkiye genelindeki iller ve ilçelerle buluşturmak amacıyla, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Bu vesileyle, resmi açılışı Aralık ayında gerçekleştirilen Çerkezköy Çarşı Şubesi’nin,  açılış kokteylinde sizleri de aramızda görmekten duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri, mortgage, bireysel ve ticari bankacılık hizmetleri ile her türlü finansal talebi karşılayacak” dedi.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

Akkan’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da bir konuşma gerçekleştirdi. Büyüyen Çerkezköy’e bankaların açılması ile mutlu olduklarını kaydeden Kubilay ''Çerkezköy Yapı Kredi Şubesi yaşanan yoğunluğun artması ve talepleri daha rahat karşılamak adına 2’nci şubesi Öztrak Caddesi üzerinde açmış bulunmaktadır. Bankanın Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza ve banka yetkililerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi’nin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.