Akay: Çerkezköy hızla gelişiyor

Hızla gelişen ve büyüyen Çerkezköy'de her geçen gün yeni bir iş yeri açılması, vatandaşların hizmet alımlarını kolaylaştıran bir kent haline gelme yolunda hızlı ve sağlam adımlar

GÜNDEM 30.05.2014 18:59:00 0
Akay: Çerkezköy hızla gelişiyor

İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu önceki gün saat 17.00’da düzenlenen törenle Çerkezköy halkının hizmetine açıldı.

HAYIRLI OLSUN

İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu açılış töreninde yaptığı konuşmada ilçenin hızla büyüdüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu büyüme ile her gün açılan yeni işyerleriyle vatandaşlarımızın hizmet alımları da kolaylaşıyor. Bir sanayi kenti olan Çerkezköy’ün her geçen gün gerek nüfus artışıyla gerekse yapılaşma ile hızla gelişmesi ve büyümesine paralel olarak her gün yeni iş yerlerinin hizmete girmesi vatandaşların hizmet alımları açısından oldukça önemlidir. Bu açacağımız işyerinin Çerkezköy’ümüze ve iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceklerdir” dedi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy’ün sevilen sayılan simalarından emekli öğretmenlerden Halil ve Hatice Karpuz’un çocukları Tansel Karpuz ve Burcu Eligül’ün sahibi olduğu İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu’nun açılış törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Nayir ve İrfan Danışmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Koray Önsel, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanları Halit Tokuç, Fedahi Güven, okul müdürleri, öğretmenler, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

BU 3’ÜNCÜ KURS

İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu sahipleri Tansel Karpuz ve Burcu Eligül yaptıkları açıklamada Çerkezköy halkına en iyi şekilde eksiksiz hizmet vereceklerini belirttiler. Karpuz ve Eligül, “İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu olarak önce B sınıfı ehliyet kursumuz hizmet verecek. Daha sonra diğer ehliyet sınıfları için kurslarımız açılacak. Serhat-1 Çerkezköy, Serhat-2 Kapaklı sürücü kurslarımızdan sonra üçüncü sürücü kursunu da İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu olarak Çerkezköy’de açmış bulunuyoruz. Çerkezköy halkına bu kursumuzda da en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Kursta 3 sınıf ve 4 araç bulunuyor. Toplam 8 personel görev yapacak. Ayrıca bir de Similatör sınıfı bulunuyor. Her sınıf için 19 kontenjan bulunuyor” ifadelerini kullandı.

 

 

AKAY SİMİLATÖR ARACINA BİNDİ

İdeal Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu açılışı dualarla kurban kesilerek yapıldı. Ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Kurs sahipleriyle birlikte kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Açılış sonrası kursu gezen Başkan Akay ve beraberindeki protokol üyeleri kursiyerlerin burada iyi eğitim alacaklarına inandıklarını belirtti. Başkan Vahap Akay kusiyerlerin iyi eğitim almaları için oluşturulan Similatör odasında similatöre binerek sürücülerin trafikte nasıl araç kullanmaları gerektiğini gördü.

Haber / Seyit SÜREN