Atilla Can: Ebru sanatını koruma altına alacağız

Çerkezköy'de sosyal ve kültürel faaliyetler alanında hizmet vermeye gayret edeceklerini ifade eden Atilla Can, "Daha önce görev yaptığım Veliköy Belediyesi'nde özellikle Ebru sanatı kapsamında

GÜNDEM 30.05.2014 17:45:00 0
Atilla Can: Ebru sanatını  koruma altına alacağız

Çerkezköy Belediyesi’nde Kültürel ve Sosyal işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanan Atilla Can, önümüzdeki süreçte birçok özel proje ile halkın karşısına çıkacaklarını ifade etti.

 BU YIL TRABZON’DA KUTLANACAK

Aynı zamanda Dünya Ebru Günü projesinin onursal başkanlığını yaptığını dile getiren Atilla Can, “Dünya Ebru Günü bu yıl 3’üncü kez kutlanacak. Türkiye’den 8, yurt dışından da 2 şehir kutlamalara ev sahiliği yapmak için başvuru yaptı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Dünya Ebru Günü’nün bu yıl Trabzon’da kutlanmasına karar verildi” dedi.  Dünya Ebru Günü’nün her yıl Eylül ayının 2’nci cumartesi günü kutlandığını kaydeden Atilla Can, “Dünyanın birçok ülkesinden bu proje için UNESCO Paris’e ebru çalışması yağıyor” dedi.

 

 

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Dünya Ebru Günü projesi için büyük emekler verdiğini dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde burada çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. Birçok ulusal ve uluslararası projede görev aldığını kaydeden Atilla Can, “İnşallah Çerkezköy halkına güzelce vakit geçirebilecekleri bir şehir kazandıracağız. Yaptığımız görüşmelerde aldığımız fikir ve talepleri değerlendirerek sosyal ve kültürel anlamda halkımıza hizmet olarak sunacağız” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ