Kazak Gölü'ne saat başı araç kalkacak

Her platformda Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hafta sonları Kazak Gölü'nde ailece piknik yapmak isteyen fakat aracı olmaması nedeniyle ul

GÜNDEM 29.05.2014 18:04:00 0
Kazak Gölü

Sosyal belediyecilik anlamında yeni bir hizmete daha imza atan Kapaklı Belediyesi, hafta sonları Kazak Gölü’ne saat başı ücretsiz araç kaldıracak.

ULAŞIM SORUNU ORTADAN KALKIYOR

Havaların ısınması ile özellikle hafta sonlarını iple çeken vatandaşlar, aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirebilmek adına soluğu, Kapaklı’nın incisi Kazak Gölü’nde alıyor. İlçe Merkezi’nden Kazak Gölü Mesire Alanı’na herhangi bir toplu taşıma aracı olmaması nedeniyle, özellikle aracı olmayan aileler ulaşım konusunda büyük sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntıyı çözmek adına çalışmalar gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi, hafta sonları her saat başı Kazak Gölü’ne araç kaldırarak, ilçe sakinlerinin ailece güzel bir gün geçirmelerine katkı sağlıyor. 

KAPAKLI HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarımın istekleri ve talepleri doğrultusunda bir hizmetimizi daha hayata geçiriyoruz. Belediyemiz tarafından yaz mevsimi süresince hafta sonları, Belediyemiz önünden her saat başı ücretsiz olarak araçlarımız Kazak Gölü Piknik alanımıza kaldırılacaktır. Değişen ve büyüyen ilçemiz için, aynı heyecan ve coşkuyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ