Karacalar; "Kurslarımız devam ediyor"

Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, kursların ve sergilerin devam ettiğini belirtti. Başkan Karacalar, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derne?

GÜNDEM 29.05.2014 17:16:00 0
Karacalar;

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BİLGİSAYAR ORTAMINDA PHOTOSHOP KURSU AÇACAĞIZ

ÇYDD Çerkezköy Şube başkanı Selda Karacalar, mevcut fotoğraf ve resim sergilerinin devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde de öğrencilere yönelik bilgisayar ortamında photoshop kursu açacaklarını söyledi. Başkan Karacalar, “Öğrencilerden gelen talep üzerine önümüzdeki günlerde bilgisayar ortamında photoshop kursu açacağız. Bu kurslar derneğimiz üyeleri arasında bulunan bilgisayar uzmanları tarafından öğrencilere ücretsiz olarak verilecek. Kursa katılmak isteyen öğrencilerimiz Gabralı İş Merkezinde bulunan dernek binamıza gelerek kayıt yaptırabilirler.”dedi.

 KURSLARA AİLELERDE KATILABİLİR

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, dernek olarak verdikleri kurslara öğrencilerin yanı sıra ailelerinde katılabileceğini belirtti. Karacalar, “Şu anda öğrencilerimize ve ailelerine iletişim dersleri de veriyoruz. İletişim derslerinde bir anne babanın çocuğuna hangi durumlarda nasıl yaklaşım göstermesi ve çocuklarında anne ve babalarına nasıl davranması gerektiğini öğretiyoruz. Amaç burada daha sağlıklı bir aile ortamının yaratılması ve yetişkinlerin daha sağlıklı eğitimli çocuklar yetiştirerek topluma kazandırmalarıdır. Bu kurs niteliğindeki dersler de ilgi görüyor. Bu iletişim derslerini haftada iki gün olarak Salı ve Çarşamba günleri 18.00-20.00 saatleri arasında dernek binamızda veriyoruz” diye konuştu.

 ÖĞRENCİ BURSLARI DEVAM EDİYOR

Öğrenci burslarının da devam ettiğini belirten, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, “ÇYDD Çerkezköy Şubesi olarak öğrencilere verdiğimiz burslar devam ediyor. Bursları eğitim gören maddi durumu iyi olmayan ailelerin öğrenci olan yani eğitim gören çocuklarına veriyoruz. ÇYDD Çerkezköy Şubesi olarak çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim öğrenim görmesi içinde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz ”dedi.  

Haber/Ahmet KARDEŞ