Eğlenmek için gittiği müzikholde hayatını kaybetti

Arkadaşları ile birlikte eğlenmek için İstanbul'a bağlı Çavuşlu beldesinde bir müzikhole giden 24 yaşındaki Çerkezköylü genç, burada karşılaştığı ve daha önceden husumetli oldu?

GÜNDEM 28.05.2014 17:23:00 0
Eğlenmek için gittiği müzikholde hayatını kaybetti

İstanbula bağlı Çavuşlu Beldesi’nde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma bir anda alevlendi. Silahların konuştuğu kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

VÜCUDUNA 3 KURŞUN İSABET ETTİ

Olay İstanbula bağlı Çavuşlu Beldesi’nde faaliyet gösteren Şato Müzikhol’de önceki gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Şato Müzikhol’e giden 24 yaşındaki İmran Duruk, bar gidişinde aralarında daha önceden husumet olan bir grupla sözlü tartışmaya başladı. Birden alevlenen tartışma yerini tekmeli ve sopalı kavgaya bıraktı. Kavga esnasında silahlar ve tüfekler ateşlenirken, olayda biri kafasına olmak üzere vücuduna toplam 3 kurşun isabet eden bir çocuk babası İmran Duruk ağır yaralandı.

HASTANEYE YETİŞEMEDEN YAŞAMINI YİTİRDİ

İmran Duruk’a ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.İmran Duruk, tüm müdahalelere rağmen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kavga sırasında İmran uruk’un yanında bulunan arkadaşı Özcan Tokuç da yaralandı. Tokuş, 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Silivri Cumhuriyet Savcısı Murat Eşref Kumbaroğlu olay yerinde cinayete ilişkin incelemelerde bulundu. Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan İmran Duruk’un naaşı, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş’in yaptığı ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çatışmada hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası İmran Duruk otopsinin ardından memleketi Erzurum Pasinler’de son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ