TASİŞ yeni yerine taşındı

Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü perakende satış mağazası yeni yerinde bölge halkına hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 28.05.2014 17:14:00 0
TASİŞ yeni yerine taşındı

4 İLDE PERAKENDE SATIŞ MAĞAZASI VAR 

TASİŞ perakende satış mağazası Kaleiçi semtinde bulunan Mithatpaşa Mahallesi’ndeki yerinden, Talatpaşa Bulvarı üzerindeki yeni adresinde taşınarak Edirne halkına daha modern şartlarda hizmet verecek. Sınır kapılarında yakalanan kaçak eşyaların satışının yapıldığı TASİŞ’in ülke genelinde Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Edirne olmak üzere toplam 4 ilde perakende satış mağazası bulunuyor. TASİŞ’in yeni yerindeki açılışını Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ve Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt birlikte yaptı.

 

 

ESNAFA RAKİP DEĞİL

Mağazanın esnafa, tüccara alternatif veya rakip olmadığını belirten Edirne Vali Yardımcısı Özırmak, “Edirne’de büyük gelişmeler yaşanıyor. AVM’ler ve 5 yıldızlı oteller kısa sürede faaliyete girdi. Mağaza, gümrüğün çalışmasının bir göstergesidir. Gümrükte yakalanan kaçak eşyanın sergisi olmaktadır. Yakalanan malları imha etmektense ticarete kazandırmakta fayda görüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

DAHA İYİ HİZMET VERİLECEK

Ülke genelinde sadece 4 ilde tasfiye satış mağazasının bulunduğunu kaydeden Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, "Satışlarımız gayet iyiydi ama yeni yerimizde halkımıza daha iyi hizmet vereceğimizi ve işlerimizin daha da artacağını düşünüyorum. Burada sadece Edirne’deki gümrüklerde yakalanan ürünler değil tüm Türkiye’deki gümrüklerde ele geçirilen ürünleri satışa sunuyoruz. O yüzden burayı çok yakından takip etmenizi ve halkımızı sık sık burayı ziyaret etmesini tavsiye ediyorum" dedi.

Haber / Gökhan TEKER