Koca bir yılın yorgunluğunu attılar

Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, koca bir eğitim öğretim döneminin stresinden uzaklaşmak ve yorgunluğundan kurtulmak amacıyla Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından organize edilen Bahar Şenliği adlı

GÜNDEM 26.05.2014 19:01:00 0
Koca bir yılın yorgunluğunu attılar

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji’nde öğrenciler, Okul Aile Birliği yönetiminin düzenlediği Bahar Şenliği programında gönüllerince eğlendi.

PROGRAM 3,5 SAAT SÜRDÜ

Bir eğitim öğretim dönemi daha geride kalırken, ilçede eğitim öğretim veren okullarda da öğrencileri için çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Bunlardan biri de Özel Gülerçin Kolaji’nde gerçekleşti. Öğrencilerin bir yıllık ders ve sınav stresinden kurtulması amacıyla Okul Aile Birliği yönetimi tarafından organize edilen Bahar Şenliği programı dün saat 13.00’da başladı. Saat 16.30’a kadar devam eden etkinlikte pamuk şekeri, patlamış mısır, döner ekmek gibi ikramlarla karınlarını doyuran öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı. Özel Gülerçin Kolejinin minik öğrencileri ise kendileri için özel hazırlanan şişme oyun parkında gönüllerince eğlendiği.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bahar Şenliği adlı programda öğrencilerin gönüllerince eğlendiğini dile getiren Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti. Okul Aile Birliği’nin düzenlediği programda öğrencilerin streslerini bir nebze olsun atma imkanı bulduğunu söyleyen Sezgin, “Tüm öğrencilerimiz sizlerin sayesinde gerçekleşen bu etkinlikte gönüllerince eğleniyorlar” diye konuştu.

OKUL, ÖĞRENCİ VE VELİ ÜÇLÜSÜNÜ BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GETİRDİK

Özel Gülerçin Koleji Bahar Şenliği etkinliğine, anasınıf, ilk ve ortaokul ile lise öğrencilerinin katıldığını kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Semra Arslan, “Gençlerimizin bizlerin ve bu ülkenin geleceğidir. Onların yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yaptığımız geleneksel bahar şenliği ile okul, öğrenci ve veli üçlüsünü bir kez daha bir araya getirdik. Eğitim sisteminin daha sağlıklı yürümesi açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan YILMAZ