14. şubelerini Tekirdağ'da açtılar

14'üncü merkezi ile Tekirdağ'da da hizmet vermeye başlayan Avrupagöz Grubu'nun açılışını, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ve san

GÜNDEM 26.05.2014 15:19:00 0
14. şubelerini Tekirdağ

Avrupagöz Grubu, 14’üncü merkezini önceki gün düzenlenen törenle Tekirdağ’da açtı. 2013 yılında yüzde 300’lük büyüme kaydeden Avrupagöz, merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

HEDEF 22 MERKEZ

Siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı açılışa iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri de katılım gösterdi. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Avrupagöz Grup yetkilileri, yılsonuna kadar merkez sayısını 22’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

MALİYETİ 18 MİLYON TL

Avrupagöz Merkezi olarak, halka en ekonomik değerlerle kaliteli sağlık hizmeti sunma anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “18 milyon TL’ye mal olan merkezimizi son teknolojik cihaz donanımları ve kaliteli medikal kadrosu ile halkımızın hizmetine sunduk. Merkezimiz 10 hekim, 14 sağlık personeli ve toplamda 53 çalışanı ile yılda ortalama 5 bin hastaya tedavi ve bin hastaya da ameliyat imkânı sağlayacak. 3 bin 500 metrekare açık, 2 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş olan merkezimiz Trakya’nın ilk ve tek özel göz hastanesidir” dedi.

HERKES HİZMET ALACAK

Avrupagöz Grubu’nun yılsonuna kadar açacağı yeni merkezlerle toplamda şube sayısını 22’ye çıkarmayı planladığını kaydeden Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “Çok yakın bir tarihte Diyarbakır ve Isparta’da açacağımız Avrupagöz merkezleri ile kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetini orada yaşayan vatandaşlarımıza da ulaştıracağız” dedi. Önceliklerinin her vatandaşın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak olduğunu belirten Ramazan Burak Telli, “Merkezlerimizden özel sağlık sigortalı vatandaşlarımız yararlanabileceği gibi SGK’ya bağlı hastalar da fark vermeden hizmet alabilecekler” ifadelerini kullandı.

Haber / Menşure KARDEŞ