Kızılpınar'da yol sorunu çözülüyor

Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar Mahallesi'nin bozuk olan yollarının bakım, onarım ve yapım çalışmalarına hız verdi. Kızılpınar Mahallesi sakinleri Çerkezköy Belediyesi'nin sür

GÜNDEM 26.05.2014 14:41:00 0
Kızılpınar

Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Mahallesi’nde yol çalışmalarına Hürriyet Caddesi’nde ve bu caddeye bağlı yollarda başladı. Bir hafta Hürriyet Caddesi ve bu caddeye bağlı yollarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hürriyet Caddesi’ndeki çalışmaları tamamladıktan sonra Atatürk Caddesi’nde çalışmalara başladı.

HALK MEMNUN

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekip Amiri Hüseyin Koza, Kızılpınar’daki yol çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü ve tüm mahalle genelinde yapılmayan yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Hüseyin Koza, “Yol çalışmaları Kızılpınar Mahallesi sakinleri tarafından memnunlukla karşılandı ve bu çalışmalardan mutluluk duyduklarını belirtiyorlar” dedi.

GÜNDE 70 TON ASFALT DÖKÜLÜYOR

Kızılpınar Mahallesi’ndeki yol çalışmalarının Ekip Amiri Hüseyin Koza, Çerkezköy Belediyesi olarak Kızılpınar Mahellesi’nde yaşamlarını sürdüren vatandaşların şikayetlerinin giderilmesine ve çözümüne öncelik arz eden yollardan başladıklarını söyledi. Tamamı bozuk olan Kızılpınar yollarının yapılacağını kaydeden Koza, çalışmaların hızla sürdüğünü ve çalışmalar kapsamında günde 70 ton asfalt döküldüğünü dile getirdi.

 

 

YOL ÇALIŞMALARINDAN KIZILPINARLILAR MEMNUN

Kızılpınar Mahalle sakinleri, Çerkezköy Belediyesi’nin başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarından mutlu olduklarını belirtti. Selahattin Erdem, Mevlüt Güven ve Mehmet Solak adlı vatandaşlar, “Çerkezköy Belediyesi bize verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Kızılpınar’da seçimden önceki yönetim yaptığı çalışmalar sonunda yolları çukur çukur bıraktı. Tüm Kızılpınar yolları yürünmez bir hale gelmişti. Dönemin Kızılpınar Belediye Başkanı bir de ‘Kızılpınar’ı Ataköy yaptım’ diye konuşuyorlardı. Görünen köy kılavuz istemez. İyi ki Çerkezköy’ün mahallesi olduk. Çerkezköy Belediyesi gerçekten bizlere verdiği sözü yerine getirmeye başladı. Bizim öncelikli sorunlarımızın başında yollarımız geliyordu. Bu yol çalışmalarını da belediyemiz hızla sürdürüyor. Belediye Başkanımız Vahap Akay başta olmak üzere tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kızılpınar’a daha çok iyi işler yapacaklarına inanıyoruz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN