EBRULİ Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin yılsonu etkinliği ilgi gördü

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Cevat Bey Sokak No.14'de 3 yıldır faaliyet gösteren Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin yıl sonu etkinliği önceki gün Çerkezköy Halk eğitimi Merkezi M?

GÜNDEM 24.05.2014 19:37:00 0
  EBRULİ Kreş ve Gündüz Bakım Evi

DOLU DOLU BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Programda açış konuşmasını Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım  Evi Kurucu Müdürü Ebru Güler yaptı. Güler, “Yıl sonu dolayısıyla hazırlamış olduğumuz yıl sonu etkinliğimize tüm velilerimizin katılmasından son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu gün siz sayın velilerimize öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları bir birinden güzel oyunları sunacaklar. Ufak tefek hatalarımız olursa sizlerin affınıza sığınıyoruz. Öğrencilerimiz bu gün sizlere dolu dolu bir etkinlik sunacaklar. Umarım çok beğeneceksiniz.”dedi.

MİNİK ÖĞRENCİLER  BİR BİRİNDEN GÜZEL VE İLGİNÇ OYUNLAR SUNDULAR

Ebrü Güler’in konuşmasının ardından minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları bir birinden güzel oyunları sundular. İlk gösteri sırasında anne ve babalarını karşılarında gören minik öğrenciler heyecanlı oldukları gibi, ‘Anne  baba biz buradayız’,’Bizi iyi izleyin’ demeleride programa ayrı bir renk kattı.Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde sundukları gösterileri büyük bir ustalıkla sergilerken sahne performanslarıyla da dikkat çektiler.Öğrencilerin Mustafa Kemal Paşa Türküsünü söylerken velilerin de eşlik etmesi onları sevindirdi. Çeşitli karografilerle oyunları sunan minik öğrenciler  en son Ateş Böceklerinin çalışkanlıklarını küçük bir oyunla sahneleyerek büyük alkış aldılar. Oyun aralarında da slayt gösterileri yapıldı. Program sonunda gösterilerde rol alan Ebruli Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin her birine birer sertifika  verilirken, Kreşte son yıllarını tamamlayan öğrencilere de diplama verildi.Diploma töreni sonunda da minik öğrenciler abi ve ablaları gibi keplerini havaya attı.Sonra bir raya gelerek topluca oyun oynadılar.Öğrencilerin bu bir birinden güzel oyunlarını veliler ayakta alkışladı. 

Haber/Seyit SÜREN