Akay "Yeni otogar prosedürleri son aşamada"

İstanbul Seyahat Travel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, Başkan Akay'a gerçekleştirdikleri ziyarette görevinde başarılar diledi ve iyi işlere imza atacağına inancının tam olduğunu belirtt

GÜNDEM 23.05.2014 16:51:00 0
Akay

ŞEHİR İÇİNDE DE BİLET SATIŞ NOKTALARI AÇMAK İSTİYORUZ

Selami Tırış, otogar dışında şehir merkezinde de bilet satış acenteleri ya da noktaları açmak istediklerini ve bu konuda da belediyeden olur verilmesini istedi. Tırış, “Biz İstanbul Seyahat olarak samimiyetimle belirtiyorum, Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Biz buraya büyük yatırımlar yaptık. Önümüz yaz sezonu. Bu yaz sezonunu da kaçırmak istemiyoruz. Servis için de yapılandırma yapmak istiyoruz. Ayrıca Şehir merkezin e de bilet satış acente ya da noktaları açmak istiyoruz. Bilet satış acentelerimizde otobüs ve uçak bilet satışları ile tur satış biletlerinin satışını yapacağız.”diye konuştu.

 

 

 

ÇERKEZKÖY HALKINA UCUZ VE KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ

Selami Tırış, Çerkezköy’e halkına kaliteli ve ucuz hizmet vermeyi planladıklarını ve verecekleri hizmetlerle bunu kanıtlayacaklarını da belirterek, “Biz önce kazancımızın yanında Çerkezköy halkına kaliteli ucuz hizmet yapmak eğilimindeyiz. Bunda da kararlıyız. Rekabet Çerkezköy’de kaliteyi getirir. Türkiye’nin birçok il ve ilçelerine Çerkezköy’den direkt olarak otobüslerimiz kalkacak. Örnek vermekgerekirseÇanakkale,Bursa,İzmir,Ankara,Samsun,Antalya,Manisa,Rize,Trabzon,Sakarya,Kocaeli,illeri ile daha bir çok ile seferler gerçekleşecek.”dedi.

YENİ OTOGARIN BİR AN ÖNCE HİZMETE GİRMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaret için İstanbul Seyahat firması yetkililerine teşekkür etti. Başkan Akay, “Bildiğiniz gibi Tekirdağ Büyükşehir oldu. Şu an geçiş dönemi yaşıyoruz. Kurumlar daha yeni yeni oluşuyor. Kısa sürede Büyükşehir kurumları oturacak ve hizmetler hızlanacak. Yeni Otogarın da bir an önce hizmete girmesi için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Ancak sizlerin de bildiği gibi prosedür ağır işliyor. Temennim önümüzdeki hafta Çarşamba ya da Perşembe günü bunu çözeriz diye düşünüyorum. Çünkü artık son aşamada. Biliyorum sizler de buraya yatırımlar yaptınız. Eğer yeni otogarın hizmete açılması uzar ise o zaman sizleri eski otogar da hizmete başlatabiliriz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN