Başkan Albayrak, OSB düşünülen Nusratlı ve Karahisarlı'yı gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TORSAB (Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi)'nin kurulması düşünülen Yağcı, Nusratlı ve Karahisarlı Mahallelerini ziyaret ederek köylülerle s

GÜNDEM 23.05.2014 12:09:00 0
Başkan Albayrak, OSB düşünülen Nusratlı ve Karahisarlı

Organize Sanayi Bölgesi kurulması düşünülen birinci sınıf tarım arazilerini bizzat gezerek incelemelerde bulunan ve köylülerden araziler ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, “Organize sanayi bölgesi kurulması düşünülen Yağcı, Nusratlı ve Karahisarlı köylerimizi ziyaret ederek köylülerimizle birinci sınıf tarım arazilerine Organize sanayi bölgesinin kurulması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. köylülerimizin görüşlerini aldık. Sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinleyerek o doğrultuda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her zaman söylediğim gibi 3 ay sonra ayağa kalkacağız. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşında sonra da koşmaya başlayacağız ve tüm Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceğiz ve hizmet atağını başlatacağız. Bu geçiş sürecinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak köylerimize de en iyi hizmeti götürmek için köylü vatandaşlarımızla bundan sonra da sık sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ı köylerinde gören vatandaşlar da Başkan Albayrak’a isteklerini ilettiler ve ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Haber / Gökhan TEKER