Kaymakam Kuzulu: Trakya sanayisi durmadan ilerleyen bir lokomotif misali

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, görev değişikliği için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu'na iade-i ziyarette

GÜNDEM 22.05.2014 21:44:00 0
Kaymakam Kuzulu: Trakya sanayisi durmadan ilerleyen bir lokomotif misali

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği İş Kadınları Kopmisyonu’na iade-i ziyarette bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu “TAGİD İşkadınları komisyonu olarak göreve geldiğim dönemde makamıma yaptığınız anlamlı ziyarete karşılık bende siz değerli iş kadınlarına ve derneğinize ziyarette bulunmak istedim dedi.  Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında birçok insanımız hayatını kaybetti bu nedenle iş hayatından sosyal hayata ülkenin her alanında büyük bir üzüntü hâkim. Umuyorum ki devletimiz bundan sonra bu tür üzücü olayların yaşanmaması adına her türlü önlemi alacaktır” dedi.

TRAKYA EKONOMİSİ LOKOMOTİF MİSALİ

“Bölgemize dönecek olursak Trakya sanayisi durmadan ilerleyen bir lokomotif misali çalışıyor. Derneğiniz TAGİD sivil toplum kuruluşları arasında yapmış olduğu faaliyetlerle bölge adına önemli bir kuruluş durumunda. Bu derneğiniz ve bölgemiz adına çok büyük bir artı oluşturuyor” diyen Kuzulu “Umuyorum bundan sonraki çalışmalarınızda bölgemiz ekonomisi için yapılan çalışmaların üzerine yeni hedefler koyarak bu başarınız devam eder. Bölgemizdeki iş kadınlarına ve firma sahiplerine başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

BÜYÜK BİR YAS İÇİNDEYİZ

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İşkadınları Komisyonu Başkanı Selda Er de “Derneğimiz İş Kadınları Komisyonu olarak aralık ayında Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret etmiş ve kendilerini derneğimize davet etmiştik. Kendileri de bu isteğimizi kırmayıp bugün derneğimize ve komitemize iade-i ziyarette bulundular, bu nazik davranışlarından ötürü komitemiz ve derneğimiz TAGİD adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Kaymakamımızın da sözünü ettiği gibi ülke olarak büyük bir yas içerisindeyiz Soma ilçesinde yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Bu tür feci kazaların tekrar yaşanmaması adına ülke olarak yapmamız gerekenleri gözden geçirerek bir an önce harekete geçmeliyiz. Orada hayatlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kalanlarına sabır diliyorum umarım bu yaralar çabuk sarılır” şeklinde konuştu.

Haber / Gökhan YILMAZ