TREDAŞ'ın Kapaklı yatırımları sürüyor

TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nün özellikle ilçe olmasının ardından Kapaklı'da arttırdığı yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Cumhuriyet Mahallesi

GÜNDEM 22.05.2014 21:21:00 0
TREDAŞ

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak olan çalışmalardan dolayı Kapaklı’da yaşanacak olan elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

CUMHURİYET MAHALLESİ 2 GÜNÜ ELEKTRİKSİZ GEÇİRECEK

Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak yatırım çalışması nedeniyle bugün 09.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi ve bağlı sokaklara elektrik verilemeyeceğini ifade eden TREDAŞ yetkilileri, “Yarın da yine Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan yatırım çalışmaları nedeniyle aynı saatler arasında aynı bölgeye 9 saat süre ile elektrik verilemeyecek” açıklamalarında bulundu.

3 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

Yetkililer Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yatırım çalışmalarının 26 Mayıs Pazartesi günü de devam edeceğini belirterek Faruk Ilgaz Caddesi ve bağlı sokaklara 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceğini kaydetti. TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında bulunan Kapaklı’da yatırım çalışmalarının 25 Mayıs Pazar günü de Bahçelievler Mahallesi’nde devam edeceğini kaydeden yetkililer, “Bu bölgede de 09.00-12.00 saatleri arasında 3 saatlik bir kesinti yaşanacak. Yapılacak olan Yatırım Çalışması nedeniyle Bahçelievler Mahallesi Alaaddin Caddesi ve bağlı sokaklara elektrik verilemeyecek” ifadelerini kullandı.

JENERATÖRLERİN ŞEBEKE AYIRICISINI AÇIN

TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ