Emir Ünver'in 'İyilik Günlüğü' Tekirdağ İl Birincisi oldu

Çerkezköy merkez ilkokullarından Atatürk İlk Okulu 4/ C sınıfının başarılı öğrencilerinden Emir Ünver'in 'İyilik Günlüğü Projesi' Tekirdağ İl birincisi oldu. Atatürk

GÜNDEM 21.05.2014 20:18:00 0
Emir Ünver

Çerkezköy Merkez İlkokullarından Atatürk İlkokulu dört C sınıfının başarılı öğrencilerinden Emir Ünver İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘İyilik Günlüğü Projesi’ yarışmasında Tekirdağ İl birinciliğini kazandı. Emir Ünver’in yarışmada Tekirdağ il birincisi olması okul idarecileri başta olmak üzere sınıf öğretmeni Nesrin Kandemir ve sınıf arkadaşları ve okul öğretmenleri tarafından büyük sevinçle karşılandı.

PROJENİN KONUSU YAKIN ÇEVRE VE CANLILARLA YAPILAN İYİLİKLER

Atatürk İlkokul Müdürü Hüseyin Erdoğan, Emir Ünver’in İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçtiğimiz hafta içinde 4-5 ve 6. Sınıflarda öğrenim gören öğrenciler arasında gerçekleştirdiği ‘İyilik Günlüğü Projesi” yarışmasının konusunun ‘Öğrencilerin yakın çevrelerinden başlayarak canlılara yaptıkları iyilikleri günlüklerine yazmaları olduğunu ve bunda da amacın ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin çevrelerine duyarlı olma ve yardımlaşma ve kaynaşma alışkanlığı kazandırmak’ olduğunu söyledi. Müdür Erdoğan bu yarışmaya 4-5 ve 6 sınıf öğrencilerinin katıldığını ve yarışmada Tekirdağ İl Birinciliğini elde eden Emir Ünver’in okulun başarılı öğrencilerinden olduğunu ve yarışmada elde ettiği Tekirdağ İl birinciliği nedeniyle de onur duyduklarını belirtti.

GÜNLÜĞÜMÜ TUTMADAN ÖNCE 40 – 50 KİŞİ İLE GÖRÜŞTÜM

Atatürk İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Emir Ünver, yarışma öncesi günlük tutmaya başladığında kırk-elli kişiyle bire bir görüştüğünü belirtti. Başarılı öğrenci Ünver, “Yarışma öncesi iyilik günlüğü tutmaya başladığımda çevremde en az kırk elli kişiyle bire bir görüşmeler yaptım Her görüştüğüm kişinin iyilik tarafını kaleme aldım. İyilik günlüğümde kaleme aldığım iyilik konularını bir klasörde topladım. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘İyilik Günlüğü Projesi’ yarışmasına katılmamı öğretmenim Nesrin Kandemir çok istedi ve onun desteği ile girdiğim yarışmada Tekirdağ il birincisi oldum. Çok sevinçliyim. Arkadaşlarım başta olmak üzere herkesin bir iyilik günlüğü tutmasını tavsiye ediyorum. İyilik günlüğü tutmak gerçekten çok güzel ve bu durum aynı zamanda insana ayrı bir huzur ve güzellik veriyor” dedi. 

EMİR ÜNER’İN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Atatürk İlkokulu Dört c sınıfı Öğretmeni Nesrin Kandemir’de Emir Ünver’in sınıfın en başarılı öğrencilerinden biri olduğunu belirterek, “Emir Ünver’in İyilik Günlüğü Proje yarışmasında Tekirdağ il birincisi olmasından öğretmeni olarak son derece mutlu oldum. Emir Ünver çok başarılı bir öğrencim. Her zaman derslerini zamanında yapar ve dersleri de iyi dinler. Arkadaşlarıyla çok iyi geçinen ve onları kırmaktan sakınan arkadaş canlısı ve bir o kadarda iyilikseverdir. Arkadaşlarını hiç incitmez, yalnız arkadaşlarıyla değil tüm canlılara iyilik yapmayı da çok sever. Emir Ünver’in tuttuğu İyilik Günlüğü’nün diğer öğrencilerimize de örnek olacağını ümit ediyorum.”dedi. 4/ C sınıfı öğrencileri de arkadaşları Emir Ünver’in Tekirdağ il birincisi olmasından son derece mutlu olduklarını ve her zaman kendileriyle çok iyi geçindiğini ve onu çok sevdiklerini ifade ettiler.

Haber / Seyit SÜREN