Tanyeri " UKM sürecinde hiçbir arkadaşımızın hakkı yenmesin"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, UKM sürecinde dernek üyesi hiçbirinin hakkının yenmemesini istedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büny

GÜNDEM 19.05.2014 15:35:00 0
Tanyeri

HİÇBİR ARKADAŞIMIZIN HAKKI YENMESİN

Başkan Fikret Tanyeri Tekirdağ Büyükşehir olması dolayısıyla geçtiğimiz günlerde kısa addı UKM olan Ulaştırma Koordinasyon Kurulu’nun kurulduğunu ve bu kuruluş sürecini devam eden süreçte hiçbir şoför esnafının hakkının yenmemesini istediğini belirterek, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan UKM sürecinde hiçbir üye arkadaşımızın hakkının yenmesini istemiyoruz. Ayni zamanda da bu yönde bir sıkıntı yaşamasınlar”dedi.

S PLAKALARIN İPTAL OLMAMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, mevcut S plakaların iptal olamaması içinde çalıştıklarını belirtti. Başkan Tanyeri, “Daha önceden yol belgesi almış arkadaşlarımızın S plakalarının iptal olmaması içinde dernek olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu konuda hiçbir arkadaşımızın şüphesi olmasın. Her alanda ezilen servis taşımacılığı yapan arkadaşlarımızla hep birlikte beraberlik içinde tek yürek ve tek yumruk olup daha iyi yerlere gelmek için mücadelemizi yasal yollardan sürdüreceğiz ve sürdüremeye de devam ediyoruz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN