TRADAK'tan Ganos tırmanışı

Trakya Doğa Aktiviteleri Kulübü TRADAK, halk arasında Melen olarak bilinen Güzelköy'de hafta sonu etkinlik düzenledi. Ganos Dağı'nın zirvesine yakın bir bölgede 17 kişi 300 metrelik tırmanış ge

GÜNDEM 19.05.2014 13:30:00 0
TRADAK

Trakya Doğa Aktiviteleri Kulübü TRADAK, Eylül Ayı’nda başladığı doğa gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Kulüp Başkanı Ümit Alkan; Eylül Ayı’nda başlayan doğa gezilerinin Mayıs ayı sonuna dek devam ettiğini açıkladı. Alkan, Yaz sezonunda da kamplı doğa gezileri düzenlediklerini ifade etti.

Kulübün önceki Pazar günü gerçekleştirdiği doğa gezisi; halk arasında Melen olarak bilinen Güzelköy’de yapıldı. Ganos Dağı zirvesine yakın bir bölgede başlayan geziye toplam 17 kişi katıldı. Ganos Dağı’nın 200 metre rakımında başlayan gezi 500. metrede sona erdi.

Gezinin başlangıç tırmanışı hayli zordu ancak doğaseverler doğanın içinde bol oksijen ve hoş sohbet eşliğinde bu zorluğu yendi. Beşyüzüncü metrede sona eren gezinin sonunda hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen doğaseverler, Marmara Denizi ve Avşa Adası’nın çok net görüldüğü bu bölgede bol bol manzara seyretti.

Haber / Merve ERDUĞAN