Kırklareli'de girişimci sayısı artıyor

Kırklareli'de girişimci sayısı her geçen gün artıyor. Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Altunta?

GÜNDEM 19.05.2014 12:10:00 0
Kırklareli

ÖZGÜVENİ YÜKSEK VE CESARETLİLER

Kırklareli halkının özgüveni yüksek ve cesaretli olduğunu ifade eden Altuntaş, iş fikirlerini uygulamaya geçerek hem Kırklareli'ne hem de ülkeye katkıda bulunduğunu belirtti.

KOSGEB olarak doğru iş fikri olan tüm girişimcileri desteklediklerini aktaran Altuntaş şunları kaydetti:

"Toplumun dinamik yapısı en alt tabaka olan girişimcilerdir. Bunları destekleyeceksiniz ki önce kendisi, sonra il ve sonrada ülke büyüyecek. 18 yaşını geçmiş herkes bizim için bir girişimcidir. Bu girişimcinin bir iş fikri olması lazım. KOSGEB olarak doğru iş fikri olan tüm girişimcileri destekliyoruz. Kendi bildiği konuda bir proje üretmesi lazım. Ayrıca ürettiği projedeki işi iyi bilmesi lazım. Girişimci sayımız her geçen gün artıyor. Bunun da hem ilimize hem de ülkemize büyük faydası var. Bir yandan girişimcilerimiz vergisini vererek ülkemize katkıda bulunurken, yeni iş imkanları ile istihdam sağlayarak ve Kırklareli'ne de katkıda bulunuyor. Hedefimiz girişimci sayısını daha da arttırmak."

Altuntaş, iş fikri olan herkesin Girişimcilik Belgesi alması gerektiğini kaydetti. 

Haber / Gökhan TEKER