Gürcün UKM Daire Başkanı oldu

M.Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi (UKM) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığına getirildi.30 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde CHP'den Çerkezköy Belediye Başkan Aday AdayÄ?

GÜNDEM 16.05.2014 16:09:00 0
Gürcün UKM Daire Başkanı oldu

30 Mart mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan ve seçimler sonunda kapanan İl Genel Meclisi’nin eski Başkan Vekili M.Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi (UKM) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığına getirildi. Gürcün’ün UKM Daire Başkanlığına getirilmesi Çerkezköy’de sevinçle karşılandı.

GÜRCÜN İLİN ULAŞIM SIKINTILARINI ÇÖZÜMLEYECEK

Edinilen bilgiye göre Mehmet Zeki Gürcün göreve Çarşamba günü başladı. Kapanan İl Genel Meclisi üyeliği  görevi sırasında da görevi gereği Tekirdağ bölgesinde yaptığı bir dizi incelemeler ve hizmetler nedeniyle de il genelini çok iyi bilenlerden olması dolayısıyla bu görevi en iyi şekilde yapacağı ve Tekirdağ bölgesinde ki ulaşım sıkıntılarını da çok iyi bildiği ve bu sıkıntıları kısa sürede çözümlemek için çalışmalar yapacağı öğrenildi. Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir (UKM)Ulaştırma Dairesi Başkanına bağlı olarak 4 müdürlük hizmet verecek.

Haber / Seyit SÜREN