TOBB Soma için yardım kampanyası başlattı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada; Soma için yardım kampanyası başlatıldığı duyuruldu.

GÜNDEM 16.05.2014 16:04:00 0
TOBB Soma için yardım kampanyası başlattı

ARZU EDEN HERKES KATILABİLECEK

“13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa ili Soma ilçemizde meydana gelen maden kazası nedeniyle, yüzlerce insanımızın öldüğü malumunuzdur” denilen açıklamada “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de, bu felaket ile karşı karşıya kalan insanlarımızın ailelerine gerekli maddi yardımın ve desteğin sağlanması amacıyla, 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu ile bu doğrultudaki mevzuat hükümleri çerçevesinde bir yardım kampanyası düzenlemiştir. Kampanyaya, tüm oda ve borsalarımız ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımız katılabilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Kampanya için yardımların, TOBB adına açılan Türkiye İş Bankası A.Ş. TOBB Şubesi nezdindeki “TOBB – Soma Maden Faciası Yardım Hesabı” adı altında 4375 – 45045 numaralı TL hesabına (IBAN numarası TR29 0006 4000 0014 3750 0450 45) yatırılacağı belirtildi.

HİSARCIKLIOĞLU: DESTEK SAĞLANACAĞINA İNANIYORUM

Tekirdağ TSO’dan yapılan açıklamada TOBB Başkanı  Rifat Hisarcıklıoğlu’nun “Kanaat önderleri olan sizlerden, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı şu günlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda büyük felaket yaşayan Soma İlçemizde şehit olan madenci kardeşlerimizin aileleri için her türlü yardım ve desteği sağlayacağınız inancıyla, bu kampanyanın tüm üyelerinize bildirilmesi ve nakdi bağışlarınızın anılan hesaba gönderilmesini rica ederim” sözlerine yer verildi.

Haber / Merve ERDUĞAN