Bahar, "Başarmak için çalışacağız"

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Mayıs ayı Danışma Meclisi toplantısını önceki akşam pahsa Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıda seçimlerin kaybedildiği gibi kazanılabilir de olduğu v

GÜNDEM 15.05.2014 18:56:00 0
Bahar,

Mayıs ayı Danışma Meclisi toplantısı açılış ve yoklama ile başladı. Ardından danışma Meclis Divanı oluşturuldu. Divan Başkanlığına AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat getirildi. Divan Üyeliklerine belediye Meclis üyesi Şükrü Dumanlar, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Çelen, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Gören, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ünzile Çakır getirildiler. Sonra Saygı duruşu ve ardından da hep bir ağızdan gür sele İstiklal Marşı okundu. Sonra Soma’da Maden faciasında hayatını kaybedenler ile geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özer Öğe için Fatiha okundu.

BAŞARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Okunan duaların ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar yaptığı konuşmada, “Öncelikler Soma’da meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve geçtiğimiz günlerde genç yaşında hayatını kaybeden ilçe gençlik kolları Başkan yardımcısı Özer Öğe kardeşime Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Önümüzde çok önemli iki seçim daha var. Bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü hepimiz ayni inançta ve kararlılıktayız. 30 Mart mahalli İdareler seçimlerinde ilçemizde seçimleri kıl payı kaybettik. Ancak Seçimler kaybedilebilir olduğu gibi kazanılabilir. Önümüzdeki seçimler için çalışıyoruz. Yapacağımız çalışma programı kapsamında yılmadan birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Herkesi ve her kesimi kucaklayacağız. Seçim kaybetmek bir son değil, yeni bir başlangıçtır. Her yeni bir başlangıcın getirdiği başarılarda örneklerle mevcuttur. Tüm partililerimizle birlikte tam bir birlik ve beraberlik içinde bu güne kadar yapılan çalışmalardan daha çok çalışacağız. Yapacağımız çalışmalarda kesinlikle yorgunluk ve yılgınlık duymayacağız.”dedi. Başkan Bahar,  İlçe Teşkilatı olarak ziyaretlere başladıklarını ve ziyaretlerin devam ettiğini, seçimlerde oy veren ve vermeyenlere ve seçimlerde emeği geçenlerde teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KENDİLERİNİ TANITTI

Başkan Reşat Bahar İlçe Yönetim Kurulu üyelerini toplantıya katılan partililere tek tek tanıttı ve her yönetim kurulu üyesi de kendisini kısa öz geçmişlerini anlatarak partililere tanıttılar. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden bölümde ise belediye Meclis Üyesi Dr. Remzi Garip meclis üyeleri adına bir konuşma yaptı. AK parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Mayıs ayı danışma meclisi toplantısında, AK parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Koordinatörü Tekin Temur, İl Başkan Yardımcıları, Ömer Polat, Sait Yazı, Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat bahar ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Kadın kolları yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ve ilçe gençlik kolları yönetimi Ak Partili Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı. 

 Haber / Seyit SÜREN