Kaymakam, hemşehrilerini ziyaret etti

Kars Ardahanlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Amasyalılar Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği'ni ve Güm?

GÜNDEM 14.05.2014 21:08:00 0
Kaymakam, hemşehrilerini ziyaret etti

Kaymakam Kubilay ilk olarak Kars Ardahanlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  Ardından Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Kubilay, ardından da Gümüşhaneliler Sosyal yardımlaşma Derneği’ni ve Amasyalılar Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

TOPLUMDA ÖNEMLİ BİR YERİNİZ VAR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretlerinde, derneklerin de birer sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak gelecek nesillere gelenek ve görenekleri aktarma ve öğretme bakımından önemli yer tuttuklarını kaydetti.

 Kaymakam Kubilay, “Dernekler ayni zamanda devlet vatandaş arasında bir köprü görevi görmektedir. Sanayi kenti olan ilçemizin devamlı gelişerek büyümesi ile birlikte kurulan hemşeri derneklerinin de ilçemizde birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine önemli ölçüde katkı sağladıklarını da görmekteyiz. Tüm derneklerin ortak paydası da bu olduğunu görüyorum. Ortak paydamız da Çerkezköy’ü daha ileri götürmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu.

DERNEKLER ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Kaymakam’ın ziyaretlerinden memnun kalan dernek başkanları da, Kaymakamlığın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu, Çerkezköy’de 81 ilden gelen vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir yaşam sürdürdüklerini söylediler.

Haber / Seyit SÜREN