Minik öğrencilere boyama kitabı dağıttılar

Trafik Haftası dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği Ekipleri, öğrencileri trafik hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca, öğrencilere trafik kurallarını öğrenme

GÜNDEM 14.05.2014 20:31:00 0
Minik öğrencilere boyama kitabı dağıttılar

500 TANE DAĞITILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği Ekipleri tarafından Trafik Haftası dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu, Mevlana İlk ve Ortaokulu, Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine toplam 500 adet boyama kitabı dağıtıldı.

 

 

BİLMEK YETMEZ UYMAK GEREKİR

Çocukları trafik konusunda bilgilendirmek istediklerini ifade eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro amiri Ekrem Dinç “ Anaokulunda trafik bilincinin gelişmesi için öğrencilere trafik boyama kitaplarını dağıtıyoruz. Bugün eğitim alan çocukların ilerde bunun faydasını göreceklerini umuyorum. Bilmek yetmez. Kurallara da uymak gerekiyor. Bu dağıttığımız boyama kitaplarında uyarıcı bilgiler var” dedi.

 

 

TRAFİK HAFTASINI KUTLADI

Gaziosmanpaşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu ana sınıfı öğrencileri polislerin ilgisinden memnun olurken, trafik polisleri ise öğrencilerin ilgisi karşısında öğrencileri boyama kitapları ile mutlu etti. Gaziosmanpaşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Önder Ayaz “ Bu tür etkinlikler sayesinde öğrenciler polisleri daha çok seviyor ve onlara olan güvenleri daha da artıyor. Bu vesileyle emniyetimize teşekkür ediyorum. Polislerimizin de trafik haftasını kutluyorum” dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ