Kadak, "UKM'nin bir an önce kurulmasını istiyoruz"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Kadir Kadak; Tekirdağ'da Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKM) olmadığı için büyük sıkıntıların yaşandığÄ

GÜNDEM 14.05.2014 20:28:00 0
Kadak,

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Kadir Kadak, Tekirdağ’da UKM’nin kurulmaması nedeniyle S,J,M,T Plakalı araçların büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Kadak, “Özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’dan ricamız UKM’nin bir an önce kurularak hizmet vermeye başlamasıdır. Şu anda plakalar ve devir olayları ve araba değiştirenler belediyelerden yazı alamamaları nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. “dedi.

UKM ‘NİN BİR AN ÖNCE KURULARAK SIKINTILARIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Kadir Kadak konu ile ilgili açıklamasını söyle sürdürdü: “Ota üyelerimizin S,J,m ve T plakalı araçlarının sıkıntılarının giderilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin UKM’i öncelikle kurmalıdır. Ve Bir an öncede kurulmasını istiyor ve bekliyoruz. UKM’nin kurulmamış olması nedeniyle yol belgesi dahi alamadığımızdan sıkıntılarımız bir kat daha artmış durumda. Bu nedenle UKM’nin bir an önce kurularak hizmet vermesini dört gözle bekliyoruz.” Dedi.

BAŞKAN YAŞAR KUŞ’TA KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kadir Kadak,  Çerkezköy Otomobilciler ve esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş’unda UKM’nin bir an önce kurulması için Tekirdağ’da yetkililer ile bir dizi görüşmeler yaptığını ve UKM’nin kurulmasının hızlandırılması içinde girişimlerde bulunduğunu belirtti. Başkan Vekili Kadir Kadak, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak bizim oda üyelerimiz UKM kurulmadığı için ne kadar sıkıntı yaşıyor isek  tüm Tekirdağ il genelinde de ayni sıkıntı had safhada bulunuyor.Bu nedenle yine söylüyorum UKM bir an önce kurulmalı ki sıkıntılarımız çözüme kavuşsun.”diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN