Atılğan'dan veda ziyaretleri

Bursa Defterdarı olarak atanan, Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan, beraberinde Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ile 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı

GÜNDEM 13.05.2014 16:17:00 0
Atılğan

"ÇORLU TSO ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİ"

Tekirdağ'da ki görevinin sona ermesi ve tayininin Bursa'ya çıkması sebebiyle bir veda ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ederim. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi oldunuz. Biz burada ki görevimizi tamamladık. Bu şehirden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrıldığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

 

 

"SİZİ SAMİMİYETİNİZ İLE HATIRLAYACAĞIZ"         

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan'a "Bölgemize yapmış olduğunuz hizmetlerle ve samimiyetinizle sizleri hatırlayacağız. Meclisimiz adına size başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"HİZMETLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün,  Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan'a; Tekirdağ'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; "Sizi her zaman şehrimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz ve içtenliğiniz ile anacağız. Yönetim Kurulumuz adına size başarılar diliyorum" dedi.

Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan ve Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün'ü ziyaret ettiler.

Haber / Gökhan TEKER