Minikler hünerlerini gösterdi

Kapaklı'nın tek anaokulu olan Kapaklı Anaokulu'nda önceki gün gerçekleştirilen etkinlikte, veliler çocukları ile birlikte 'Kum Resim Çalışması' yaptı. Öğretmenlerinin ve anneleri

GÜNDEM 13.05.2014 15:39:00 0
Minikler hünerlerini gösterdi

Kapaklı Anaokulu Okul Aile Birliği ile okul yönetimi tarafından önceki gün saat 13.30’da gerçekleştirilen ‘Kum Resim Çalışması’ adlı etkinlikte minik öğrenciler annelerinin ve öğretmenlerinin de yardımıyla birbirinden güzel çalışmalara imza attı.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Okul Müdürü Sevinç Ayan'ın da katıldığı etkinliğin Anneler Günü kapsamında yapıldığını ifade eden Kapaklı Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Kızılırmak, “Bu gibi aktivitelerle hem çocuklarımız güzel vakit geçirmiş oluyor hem de bizler veliler olarak onların bu mutluluklarına ortak olma imkânına sahip oluyoruz” dedi. Çocukların bu tür çalışmalarla el becerilerini de geliştirdiğini ifade eden Kapaklı Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Kızılırmak, “Okulumuz bu açıdan oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Kum Resim Çalışması’nda özel kumlar kullanılarak birbirinden güzel resimler elde ediyoruz” diye konuştu.

BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLER ORTAYA ÇIKTI

Kapaklı Anaokulu’nda çocukları bilinçlendirici etkinlikler de düzenlendiğine dikkat çeken Kızılırmak, “Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde ve Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği’nin katkısıyla başlatılan erken çocukluk dönemine yönelik bir doğa eğitimi programı da gerçekleştirildi. Çocuklarımız bu tip programlar sayesinde çevrelerine ve çevre problemlerine karşı daha duyarlı yetişiyor. Farkındalık kazanıyorlar. Uyarıcıları algılama ve ayırt etme becerileri gelişiyor” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ