Karaağaçspor önemli fırsatı değerlendiremedi

Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubu'nda şampiyonluk hesapları yapan Karaağaçspor ligin 11.hafta karşılaşmasında evinde Küçük Yoncalıspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın ilk devresi

SPOR 12.05.2014 18:44:00 0
Karaağaçspor önemli fırsatı değerlendiremedi

Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubunda haftanın en önemli karşılaşmasında galip çıkmadı.

İKİ TAKIMDA GALİBİYET İÇİN YÜKLENDİ

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Emre Zafer Korkut yönetirken, yardımcılıklarını ise Onur Esen ve Ayhan Örnek yaptı. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Maçın başında iki takımda dostça bir araya gelerek anneler gününü pankart açarak kutladılar. İlk dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Karaağaçspor istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı. Konuk ekip Küçük Yoncalıspor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golünü aradı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 İlk 15 dakikası iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradı. 20. dakika orta sahada kaptırılan top da hızlı çıkan Refik ceza sahasına bir metre kala yerde kaldı. Topun başına geçen Harun mükemmel bir vuruş ile ev sahibi ekip Karaağaçspor’u öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip Karaağaçspor ilk devre tamamlanmadan ikinci golü aradı. Konuk ekip Küçük Yoncalıspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Karaağaçspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

BERABERLİK GOLÜ ŞENER’DEN GELDİ 

İkinci yarıya Küçükyoncalıspor vuruşu ile başlandı. Yoncalıspor ikinci yarıda etkisi arttırarak uzun şutlarla gol bulmaya yolunu izledi. Rakibi karşısında etkinliğini devam ettiren Küçükyoncalıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Rakibi karşısında ataklarını devam ettiren Küçükyoncalıspor 60.dakikada Şener’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi.

PUANLARI PAYLAŞTILAR

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde yağan yağmurla birlikte iki takım oyuncuları zorluk yaşadı. Rakibi karşısında galibiyet arayan Karaağaçspor son dakikalarda önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Serdar müsait pozisyonda topla buluştu. Serdar’ın yerden sert vuruşu direğe çarptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Karaağaçspor bu beraberlik ile puanını 19 yaparak dördüncü sıraya gerilerken, Küçükyoncalıspor ise puanını 22 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir puan aldı.

Haber/Ahmet KARDEŞ