Başkan Mandalı: Kapaklı her şeyin en iyisine layık

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nisan Ayı içinde de ilçenin muhtelif noktalarında asfaltlama çalışmalarının devam ettirildiğini kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı

GÜNDEM 12.05.2014 18:04:00 0
Başkan Mandalı: Kapaklı  her şeyin en iyisine layık

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Nisan ayı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

BİRÇOK NOKTADA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Beton ve Asfalt yol ihalesi kapsamında Nisan ayı içerisinde asfaltı serme-sıkıştırma çalışmalarının Ofis Sokak, Korbey Sokak, Hisaraltı Sokak, Toygar Sokak, Meltem Sokak, Mithatpaşa Caddesi, Yörükoğlu Sokak, Tekcan Sokak, Mavisu Sokak, Güneş Sokak, Misket Sokak, Nimet Sokak, Hidayet Sokak, Tahtacılar Sokak ve Morsalkım Sokak’ta tamamlandığını belirterek açıklamalarına başlayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Beton ve Asfalt yol ihalesi kapsamında bir aylık süre zarfında da Elvan Sokak,  Egemen Sokak, Eser Sokak, Duman Sokak, Duru Sokak, Küçük Sokak,  Vatan Caddesi, Güven Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi, Coşkun Sokak, Dumlupınar Caddesi, Balkan Sokak, Buket Sokak, Cansu Sokak, Bircan Sokak, Zengin Caddesi ve Köroğlu Sokak’ta da aşınma asfaltı serme-sıkıştırma işlemleri tamamlandı” dedi.

AMFİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ait Greyder, Lastikli Kepçe, Kamyon gibi iş makinelerinin asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında yol reglajında kullanıldığını kaydeden Başkan Mandalı, “İsmetpaşa Mahallesi Parkı ihalesi kapsamında Nisan ayı içerisinde çevre duvarı döşeme işi devam ediyor. Çevre ve saha drenaj boruları döşeme işi devam ediyor. Buradaki tuvaletin ince işleri devam ediyor. Amfinin ise kaba inşaatı tamamlandı” açıklamalarında bulundu.

YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLİYOR

İlçede yapılan asfalt yolların alt yapı tesislerinin muayene ve kontrol bacalarının yol kotuna yükseltilmesi işinin devam ettiğini belirten İrfan Mandalı, “Kapaklı içerisinde bir yandan da yapılan asfalt yolların yaya geçişleri ve yol çizgileri çizme işi sürüyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçe içerisinde bozulan beton ve asfalt yolların yama ve tamirat işlerini tamamladı. Kapaklı’da asfalt ve beton yol yapım çalışmaları çerçevesinde tüm cadde ve sokaklarda kaldırım bordürü döşeme işi de devam ediyor” diye konuştu.

HER ŞEY KAPAKLI İÇİN

Çalışmaların periyodik olarak ilçe genelinde devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı halkı her şeyin en güzeline en iyisine layıktır. Biz belediye olarak bunun bilincindeyiz. Bu çerçevede en iyi en modern projeleri ilçemizde hayata geçirme gayreti içindeyiz. Halkımızın teveccüh göstermesi ve tekrar göreve seçilmemiz halinde bu yolda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Her şey Kapaklı için” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ