Askeri Kamuflajlarını aldılar

Temsili askerlik yapacak olan Kapaklı Sakatlar Derneği üyesi 7 engelliye kamuflajları teslim edildi. Programda konuşan Kapaklı Sakatlar Derneği Şubesi Başkanı Hayati Çakan "Kapaklı'da ikamet eden ancak fiz

GÜNDEM 11.05.2014 17:51:00 0
Askeri Kamuflajlarını aldılar

Bugün Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’nda bir günlük temsili askerlik yapacak olan 7 engelli genç için  Kapaklı Sakatlar Derneği tarafından program düzenlendi. Askere gidecek kişilere kamuflajları teslim edildi.

ASKERLİĞİN ARDINDAN YEMİN DE EDECEKLER

Kapaklı Sakatlar Derneği Şubesi Başkanı Hayati Çakan dünkü programda “Dernek üyelerimizden Necdet Yıldız, Volkan Damla, Salih Can, Necmi Güngör, Selahattin Arıcı, Utku Ünal, Hüseyin Tusol hafta etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığında bir günlük temsili askerlik yapacaklar. Bizde Tugay Komutanlığının vermiş olduğu askeri malzemeleri de üyelerimize teslim etmiş bulunuyoruz. Bugün saat 07.45’te Çerkezköy’den hareket edeceğiz. Kapaklı’da ikamet eden ancak fiziksel engelleri sebebiyle askerlik görevini yerine getiremeyen engelli gencimiz Pazartesi günü Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığında bir günlüğüne de olsa, askerlik yapma imkanı bulacak. Ardından ise hep birlikte yemin edecekler” şeklinde konuştu.

ANNELER GÜNÜNÜ DE KUTLADI

Konuşmasında Anneler Gününü de kutlayan Çakan “ Engelliler haftasının engelli kardeşlerimizin engellerini aşabilmesi için önemli adımların atıldığı bir hafta olmasını temenni ediyorum. Bütün engelli kardeşlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Toplumun geleceğini oluşturan, evlatlarını hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yetiştiren tüm annelerimizin, anneler gününü kutluyorum. Hepsinin ellerinde öpüyorum” diye konuştu.

Haber / Ahmet KILAVUZ