Gazeteciler Konseyi Abhazya'da yapılacak

44'ncü Başkanlar Konseyi Abhazya'da gerçekleştirilecek. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Abhazya Cumhuriyeti'nin davetlisi olarak, (Türkiye de kurulu bulunan Abhazya Federasyonunun organizasyonu) ile Abhazya Cu

GÜNDEM 6.05.2014 15:42:00 0
Gazeteciler Konseyi Abhazya

Türkiye de kurulu bulunan Abhazya Federasyonunun organizasyonu ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Abhazya Cumhuriyeti’nin davetlisi olacak. Konseyde, Trakya’yı Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı temsil edecek.

AKYAZI TEKİRDAĞ'I TEMSİL EDECEK

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, Abhazya Cumhuriyeti’nin davetlisi olarak, Tekirdağ'ı temsilen Türkiye'de kurulu bulunan Abhazya Federasyonunun organizasyonu ile Abhazya Cumhuriyeti’ne gidecek.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Abhazya Cumhuriyeti’nin davetlisi olarak Türkiye de kurulu bulunan Abhazya Federasyonunun organizasyonu ile 08-13 Mayıs tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyetine gidecek.

İLK DURAK TRABZON

Her cemiyetten bir başkan veya temsilcisinin katılacak. Ayrıca Abhazya'da gerçekleştirilecek organizasyona, Türkiye çapında ajans ve bölgesel televizyon temsilcileri de katılım gösterecek. Hareket merkezi 08 Mayıs İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı olduğu kaydedildi. Trabzon aktarmalı gidilecek olan Abhazya seyahati için belirtilen güne kadar bildirmek kaydıyla Trabzon’a yakın cemiyet başkanları Trabzon’da uçağa binebilecekler.

Gerçekleştirilecek olan Abhazya seyahati, 13 Mayıs'ta Soçi'den Trabzon’a hareket edilmesinin ardından, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na varılması ile son bulacak.

Haber/Gökhan TEKER