Çetinkaya "Bu yıl da şenlik havasında kutlayacağız"

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya her yıl olduğu gibi bu yıl Sakatlar haftasının Çerkezköy'de daha iyi bir organizasyonla şenlik havasında kutlanacağın?

GÜNDEM 6.05.2014 15:28:00 0
Çetinkaya

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, her yıl 9 Mayıs tarihinde başlayan ve bir hafta süren ‘Sakatlar haftası kutlamalarının bu yıl Çerkezköy Sakatlar Derneği olarak çok daha iyi bir program dâhilinde tam bir şenlik havasında kutlayacaklarını söyledi.

BİR ÇOK ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Çetinkaya, kutlama programını şöyle açıkladı: “Sakatlat haftası kutlama programımız 9 Mayıs Cuma günü saat 13.00’te Pera Pastanesi önünden Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüşle başlayacak. Sonra Atatürk Anıtına çelenk konulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Ardından Dernek binamızda program Engelli kızlarımız arasında güzellik yarışması yapılacak. Sonra Askere gidecek olan engellilerin asker kıyafeti dağıtımı yapılacak. Daha sonrada okullarda düzenlenen şiir, resim, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreni gerçekleşecek. 10 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Dernek binamızın önündeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkında askere gidecek engellilerin asker kına gecesi yapılacak. 11 Mayıs Pazar günü ise Anneler günü programımız var. Anfi Tiyatroda saat 19.00’da gerçekleşecek bu programda da engelli Folklor ekibimiz gösterileri yer alacak. Ayrıca Grup Ninni’de Ninelerimizin, Nilelerimiz adlı konseri yer alacak. Ardından Engelli Sema ekibimizin gösterisi yapacak.12 Mayıs saat08.30’da dernek binamız önünden başlayarak araçlarla şehir turu yapılarak Tekirdağ İl Jandarma komutanlığına gidilecek. 13 Mayıs Salı günü de T.S.D Çerkezköy Şubesi Tiyatro ekibimiz Çerkezköy Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda saat 20.00’de ‘ne Mutlu türküm diyene’ piyesini sahneleyecek. Ardından dans gösterimi ve ardından da T.S.D. Çerkezköy Şubesi >Engelli Spor ekibimizin gösteride bulunacak.14 Mayıs Çarşamba ve 15 Mayıs Perşembe günü de 10.00 ve 13.00 saatlerinde Dernek binamız Salonu’nda sinema gösterisi yapılacak.16 Mayıs Cuma Günü saat 20.00’de Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği engelliler korosu “Ruh sağlığımızı müzikle koruyalım” konseri verecek. 17 Mayıs Cumartesi günü yanı programımızın son günü de Saat 12.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sosyal tesisleri içinde bulunan ‘Pırıltım Restaurant’ bahçesinde OSB’nin ve ÇEMYO’nun bizler için her yıl düzenlediği geleneksel pikniğimizi gerçekleştireceğiz. Bu piknik programı ile bu yılki sakatlar haftası etkinlikleri son bulacak” dedi.  Başkan Çetinkaya Sakatlar haftası etkinliklerine tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu da belirtti ve ekinliklere tüm vatandaşların katılım sağlamasını istedi.

Haber/Seyit SÜREN