3 günde 8 kişi uyuşturucuyla yakalandı

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de son 3 gün içerisinde 8 kişi uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle yakalandı.

GÜNDEM 5.05.2014 15:51:00 0
3 günde 8 kişi uyuşturucuyla yakalandı

KAÇARKEN DÜŞTÜ

Haftasonu; Süleymanpaşa Yavuz Mahallesi’nde U.A.’nın kişinin durumundan şüphelenen polisler kendisini incelemek istediğinde U.A. kaçmaya başladı. Kaçarken düşen U.A.’yı polisler düştüğü yerden kaldırmaya çalışırken ağzına bir şeyler attığı fark edildi. U.A.’nın yakınında 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen hap bulundu ve U.A., polislere hapları tanımadığı bir şahıstan aldığını söyledi.

KENDİLERİNE AİT OLMADIĞINI SÖYLEDİLER

Süleymanpaşa Eskicami Mahallesi mevkiinde yine haftasonu Ü.Ö., İ.A. ve A.K.’nin durumundan şüphelenen emniyet ekipleri şahısların yanlarında yere saçılmış şekilde 1 adet tütünle karıştırılarak içime hazır hale getirilmiş, bonzai buldu. Polisler ayrıca parke taşının altına gizlenmiş, daralı ağırlığı 1-1,5 gr. bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirdi. Şüpheliler maddelerin kendilerine ait olmadığını belirttiler.

BONZAİ İÇTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Çorlu’da 2 Mayıs’ta yaşanan olayda, Reşadiye Mahallesi’nde saat 18.00 sıralarında bulunan ve ifadesi alınan E.A., bilmediği ve görse tanımayacağı bir şahıstan 20.TL karşılığı 2 fişek bonzai aldığını söyledi. Bonzai fişeğinin birini içtiğini itiraf eden şüphelinin üst araması yapıldığında diğer fişek de üzerinden çıktı.

ALKOLLÜ KAZA YAPPTI, ‘UYUŞTURUCU DA KULLANDIM’ DEDİ

Çorlu’da hafta sonu akşam saatlerine meydana gelen tek taraflı maddi hasarlı trafik kazasında sürücü O.S.’nin 57 promil alkollü kullandığı tespit edildi. Sürücü, polis ayrıca uyuşturucu da kullandığını söyledi. Sürücü O.Ş., 1 gram hint keneviri tohumunu polise teslim etti.

ÇERKEZKÖY’DE YEŞİL OT YAKALANDI

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi ekipleri rutin kontrolleri sırasında S.E. ve A.Y.’nn şüpheli davranışları üzerinde inceleme yaptı. S.E. ve A.Y.’nin üzerinden 0.72 gram sigaralık ve 0.34 gram küçük poşet içerisinde daralı ağrılığı 0.34 gram olduğu belirlenen yeşil ot çıktı.

Haber Merkezi