Okulda sapkın avı

Kapaklı sınırları içinde eğitim öğretim veren bir ortaokulda 8 kız öğrenciye sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki M.Ö., İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme

GÜNDEM 4.05.2014 17:09:00 0
Okulda sapkın avı

Kapaklı’da bir ortaokul önünde kız öğrencilere tacizde bulunduğu iddia edilen bir genç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün kıskıvrak yakalandı.

POLİS HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Kapaklı’da eğitim öğretim veren bir ortaokulun çevresinde dolaşıp kız öğrencilere sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki M.Ö., okul öğretmenlerinin şikayeti üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Tacizcinin yaşları 11-12 olan toplam 8 küçük kız öğrenciye sözlü ve elle tacizde bulunduğu iddia edildi. Şikâyet üzerine çalışma yapan polis ekipleri, görgü tanıkları ve kız çocuklarının ifadeleri doğrultusunda 25 yaşındaki M.Ö.’yü gözaltına aldı.

ADLİYEYE ÇIKARILDI

Tacize uğrayan küçük kız öğrencilerin velileri ve öğretmenleri Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne akın ederken, okul sapığı M. Ö. ise geniş güvenlik önlemleri altında muayene için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tacize uğrayan kız öğrenciler tarafından teşhis edilen M.Ö. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaklaşık iki haftadır Kapaklı’da kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen M.Ö. burada Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci tarafından sorgulandı. Savcılıktaki sorgusunun ardından M.Ö. sevk edildiği mahkemede nöbetçi hakim Kevser Kaya tarafından tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi. M.Ö.’nün her şeyden habersiz ailesi ise iki gün boyunca haber alamadıkları M.Ö.’nün başına bir şey geldiğini düşündü. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni arayan aile, M.Ö.’nün polis nezaretinde olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ