Akay, "Sıkıntıları beraber çözeceğiz"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri yoğun şekilde sürüyor. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'ta Başkan Yardımcı

GÜNDEM 2.05.2014 19:00:00 0
Akay,

YAPACAĞINIZ HİZMETLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Öncelikle siz sayın belediye başkanımıza ve ekibinize yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler sizin iyi işler yapacağınıza gönülden inanıyoruz. Oda olarak her zaman yanınızdayız. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Her zamanda yapacağınız hizmetlerin destekçisi olacağız. Bu yeni dönemde Çerkezköy’ümüzü çok daha iyi yerlere getireceğinize de güveniyoruz.”dedi.

SIKINTILARIMIZIN ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAMANIZI İSTİYORUZ

Başkan Yaşar Kuş, Belediye Başkanı Vahap Akay’a şoför esnafının sıkıntılarının olduğunu ve bunlarında bir an önce çözüme kavuşması için yardım talebinde bulundu. Kuş, “Biz Çerkezköy şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası olarak bu güne kadar belediyemizin desteğini gördük. Bundan böylede sizlerinde destek vereceğinize inandığımız için bizlerin bir takım sorunları var. Bu sorunlarımızı sizlere daha öncede iletmiştik. Bu sorunlarımızın giderilmesi içinde sizden gerekli katkıyı ve desteği vermenizi istiyoruz. Bizim şu an en önemli sıkıntılarımızdan biri İlimizde halen UKM(Ulaşım Koordinasyon Kurulu’nun kurulmamış olması. İnşallah kısa sürede kurulurda sıkıntılarımız son bulur. Ayrıca Veliköy ve Kızılpınar arası çalışan minibüsler için ayrı bir düzenleme yapılacak mı? Onlarında mağdur edilmemesi gerekir “diye konuştu. Yaşar Kuşu’un ardında da oda Yönetim Kurulu üyesi Ziyaeddin Dubaz, Başkan Akay’a Yeni Otogarın bulunduğu yer itibariyle şoförlere sıkıntı yaratacağını ve bu konuda yapılacak bir şeyin olup olmadığını sordu.

SIKINTILARI BERABER ÇÖZECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, konuşmasına yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirterek, “Size şunu belirmeliyim ki sizlerin sıkıntılarınızı sizlerle birlikte çözümleyeceğiz. Öncelikli konularımızdan biri de sizlerin sorunlarının giderilmesidir. Sorunlarınızı çok iyi bildiğim için bunu söylüyorum. UKM henüz kurulmadı. Biliyorsunuz Büyükşehir olduk ama daha kurulacak birçok birimler var bunlarda kısa zaman içinde hallolacak. UKM şu an kurulma aşamasında. Kurulduğunda sizlerle birlikte olacağım ve sıkıntılarınızı birlikte çözeceğiz.”dedi.

YAPILAN YATIRIMI BEKLETMENİN ANLAMI YOK

Belediye Başkanı Vahap Akay, Dubaz’ın otogar sorusuna da şu yanıtı verdi: “Yeni otogarın sıkıntı yaratıp yaratmayacağını ben de biliyorum Ancak şu an yapacak bir şey yok. Şu an orada bir yatırım var. Yatırımı bekletmenin de bir anlamı yok. Ama koşullara uygun hale gelmesi içinde çalışmalarımız var. Çünkü bu önceden yapılmış bir yatırım. Burada yapılması ne gerekiyorsa bizde yap gayreti içindeyiz” dedi. Yaşar Kuş ziyaret sonrasında belediye önünde basına yaptığı kısa açıklamasında da,” 11 Mayıs’ta Tekirdağ Esnaf Odaları Birliğimizin kongresi var.10 gün Birlik kongresi için yoğun bir çalışma temposu içinde bulunacağım için bu süre içinde benim yerime yönetim kurulu üyelerimizden Abdulkadir Kadak vekâlet edecek.”dedi.  

Haber Seyit SÜREN