Satış ve Pazarlama vazgeçilmezlerden

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) Üyelerinin ticaretlerini geliştirmek çalışanlarının pazarlama ve satış konularında kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak amacı ile üyele

GÜNDEM 1.05.2014 14:45:00 0
Satış ve Pazarlama vazgeçilmezlerden

TAGİD üyesi 10 FİRMA YER ALDI

TAGİD toplantı salonunda gerçekleşen ve sunumu Eğitmen, Serkan USTA tarafından yapılan Satışta mükemmel sunum ve pazarlama teknikleri eğitiminde TAGİD üyesi 10 firma yer aldı. Eğitimde, Toplum karşısında sunum, Satışta sunum, Şirket İçi Sunum, Sunumlarda pazarlama tekniklerinin kullanımı, Firma stratejisi, Pazar araştırması, SWOT analizi, Pazarlama 4P’si, Hedef kitle analizi, Rekabet analizi, Satışta oyun teorisi (Uygulamalı) başlıklı konular işlendi.

UMARIM EĞİTİM ÖNÜNÜZE ÇIKAN SORUNLARI ÇÖZMENİZ İÇİN YARARLI OLUR

Sektora İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık Yöneticisi Serkan Usta; “Tekirdağ Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) Eğitim ve seminer konularında bölgenin önde gelen sivil toplum kuruluşudur. Bugüne dek TAGİD işbirliği ile birçok eğitim ve seminer düzenleme şansımız oldu. Bugünde yeni bir konu ile siz TAGİD üyelerinin karşısındayız umarım alacak olduğunuz eğitim sonrasında her birinizin ticari hayatında yeni gelişmeler yaşanır ve bugün burada öğrendiğiniz ya da tazelediğiniz bilgileriniz iş hayatınızda karşınıza çıkar ve siz almış olduğunuz eğitim sayesinde önünüze çıkan tüm sorunları çözme şansını yakalarsınız” dedi.

ARTIK SATIŞ VE PAZARLAMA ÖĞRENMEK OLMAZSA OLMAZLARDAN

Akdatasoft yöneticisi Hakan Akalın; önceden bir işi iyi yapabilmek için öncelikle o işin en alt kademesinden başlandığını ve zamanla işin tüm detayları öğrenildiğini söyledi. Ancak günümüzde öğrenilmesi gerekenlere bir de Satış ve Pazarlama konuları eklendiğini söyleyen Akalın; “Siz işinizi ne kadar iyi bilirseniz bilin işçiliğiniz ya da kaliteniz ne kadar iyi olursa olsun pazarlama ve satış konusunda bilgi ve tecrübeniz yok ise bu bildiklerinizin hiçbir anlamı kalmıyor. İnsanlarımız artık bilinçli tüketici sınıfında yer alıyor, ticaret eskiden olduğu kadar basitte değil. Bu tür nedenlerin yer aldığı iş hayatında bu tür eğitimlerin öneminin farkında olan derneğimiz TAGİD ve eğitim ekibine vermiş oldukları bu güzel eğitimden ötürü arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Günün son bölümünde katılımcılar ile Satışta sunum teorisi adı verilen bir uygulama yapıldı, Uygulama programından sonra Eğitmen Serkan USTA katılımcıların sorularını cevapladı. Soru cevap bölümünden sonra eğitimde yer alan katılımcılara eğitime katılım sertifikaları verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber/Menşure KARDEŞ