Karaağaçspor tek golle liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 2.Amatör Küme C Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Karaağaçspor hafta sonunda Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Raki

SPOR 30.04.2014 19:06:00 0
Karaağaçspor tek golle liderliğini sürdürdü

Karaağaç Spor liderliğini sürdüre bilmesi için mutlak üç puan parolası ile çıktığı maçı Ümit As’ ın ayağından bulduğu tek golle üç puanı hanesine yazdı.

KARAAĞAÇSPOR ETKİLİ BAŞLADI  

Maç Veliköy sahasında 12:00? de Karaağaçspor vuruşu ile başladı. Maçın ilk 15 dakikası karşılıklı ataklar ile geçerken sol kanattan gelişen Karaağaçspor atağında Bayram şık ve düzgün bir şut çıkartı. Bayram’ın vuruşu üst direkten döndü. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor istediği golü ise bir türlü bulamadı. Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü ise rakibi karşısında savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 22.dakikasında Refik’in ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş az farkla auta çıktı.

KARAAĞAÇSPOR ÖNE GEÇTİ

Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü ataklarında ise Karaağaçspor kalecisi Mehmet kalesini gole kapattı. Pas yaparak çıkmaya çalışan Karaağaç ceza sahası içerisinde altı pasın sonunda Mehmet Kurucan kafayla gerçekleştirdiği vuruş dışarı çıktı. Karşılaşmanın 44.dakikasında Karaağaçspor arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan kullanılan korner atışında topun gelişine mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Ümit As takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Karaağaçspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

İKİNCİ YARI GOL KAÇIRMA REKORU KIRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Karaağaçspor etkinliğini sürdürdü. Ataklarını sürdüren Karaağaçspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Rasim ile inanılmaz bir golü değerlendiremedi.

 60. dakikada Samsunlular ceza sahası dışından serbest vuruş kullandı. Doğrudan kaleye giden topu Mehmet aynı güzellikte kornere çeldi. İlerleyen dakikalarda gol olmuyor ve Karaağaçspor üç puanı tek golle buluyor. Bu sonuçla Karaağaçs por liderliğine devam ettirdi.

Haber/Ahmet KARDEŞ