Kaçakçılar kıskıvrak yakalandı

Çorlu genelinde kaçak sigara satışına geçit vermeyen ve kaçakçılıkla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla M?

GÜNDEM 30.04.2014 16:44:00 0
Kaçakçılar kıskıvrak yakalandı

BAŞSAVCILIK TALİMATIYLA ÇALIŞMA YAPILDI

6 Aralık 2013 tarihinde başlatılan ve 29 Nisan 2014’e kadar süren Çorlu-Gaziantep-Antalya üçgeninde gelişen olayda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla kapsamlı bir çalışma yaptı. 7 ayrı ara yakalama neticesinde; muhtelif markalarda toplam 15 bin 638 Paket Gümrük Kaçağı Sigara, muhtelif markalarda toplam 168 şişe Gümrük Kaçağı Alkollü İçki, 194 adet Sahte TAPDK Bandrolü ve üzerinde CHIVAS REGAL yazılı ön ve arka etiket aslını gösterir 15 adet şişe üzerine yapıştırmaya hazır etiket ele geçirildiği açıklandı.

3 İLDE EŞZAMANLI OPERASYON

Soruşturma kapsamında yeteri kadar delil elde edildiğinden; şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik 29 Nisan 2014 günü sabaha karşı eş zamanlı yapılan şafak operasyonunda Çerkezköy’de H.G., M.K., A.T. ve S.S. isimli şahıslar, Diyarbakır’da L.İ. ve M.M.K.’nin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Firar olduğu tespit edilen M.A., S.A. ve Z.A. ın aranmasına başlandı. Operasyon sırasında şüphelilerin evlerinde toplam 10 bin paket kaçak sigara yakalandı, V.T., G.E. ve S.G. in şüpheli ifadeleri alınarak salıverildi.  S.S. isimli şahsa ait iş yerinde 456 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı, soruşturma sürüyor. 

Haber Merkezi