Belediye'nin borcu yarın açıklanacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu; Başkan Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ÇTSO yönetimi ve ÇTSO Meclis Başkan Yardımcılarıyla birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay'Ä

GÜNDEM 30.04.2014 14:46:00 0
 Belediye

Taha Ülker, seçimlerden önce kim seçilirse onu destekleyeceklerini söylediklerini hatırlatarak “Siz de bizlerden desteğinizi kesmeyin. Birliktelik içinde Çerkezköy’e güzel eserler bırakalım. ÇTSO olarak biz her zaman destek vereceğiz. Çerkezköy’ü birlik ve beraberlik içinde çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

 

YENİ DÖNEMDE BEKLENTİLER FAZLA

Başkan Akay, “Çerkezköy’ü daha iyi yerlere getirmek adına buradayız. Bu yeni dönemde beklentiler fazla. Ancak Büyükşehir Belediyemizin desteği ile beklentileri çözüme kavuşturacağız. İnanın Çerkezköy beş yıl içinde çok daha iyi yerlere gelecek. Sizlerle elimizden ne gelirse beraber yapma adına yapılacakları ortaya koyalım ve gerekeni yapalım. Desteğiniz içinde teşekkür ediyorum. Birlikte yapacağımız çalışmalar sayesinde Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Çerkezköy’de biraz sıkıntı var oda Büyükşehir’in tam daha oturuşmamasından ama kısa süre içinde her şey yoluna girecek. Bu sıkıntılar geçici. Çerkezköy olarak bizim esas sıkıntımız Kızılpınar’da bulunuyor önümüzdeki günlerde oranında sıkıntıları çözüme kavuşacak herkesin içi rahat olsun. Kolay değil 25 yıllık belediyelik olan yer şimdi mahalle olunca sıkıntı olması normal ama dediğim gibi kısa süre içinde Kızılpınar’da sıkıntı adına bir şey kalmayacak çözümleyeceğiz” dedi.

 

BORÇ YARIN AÇIKLANACAK

Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’da Başkan Vahap Akay’a Çerkezköy Belediyesinin borcunun olup olmadığını varsa ne kadar olduğunu sordu. Başkan Akay’da Kozuva’nın bu sorusuna, “Cuma günü yapılacak Meclis toplantısında borcu açıklayacağız. Şu anda bir rakam söylemem yanlış olur. Bu konuda çalışmalar yapılıyor.”diye cevap verdi.

 

OTOGAR İÇİN AÇILIŞ KAĞIDINI BEKLİYIORUZ

Kozuva yeni otogarın ne zaman hizmete açılacağını da sordu. Başkan Akay bu soruyu da şöyle yanıtladı. “Karayollarından açılış kağıdını bekliyoruz. Geldiği gibi de hizmete açacağız” dedi. 

 

Haber/Seyit SÜREN