Festival Programı önümüzdeki ay netleşecek

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Kiraz Festivali'nin İcra Komitesi ilk toplantısını yaptı. 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi tarafÄ

GÜNDEM 30.04.2014 12:08:00 0
Festival Programı önümüzdeki ay netleşecek

BÜYÜKÇELİK BAŞLANLIĞINDA TOPLANILDI

Toplantıda Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlık yaptı. Büyükçelik’in yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da toplantıya katıldı. Ayrıca Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu üyeleri,  geçtiğimiz yıl festival organizasyonunu gerçekleştiren icra komitesi ekibi ile festival organizasyonunda görev alacak kurum ve dernek müdürleri de katıldı.

 

KOMİSYONLARA YETKİ VERİLDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı Meclis üyeleri tarafından oluşturulan Kültür Komisyonu ve Belediye Başkanlığı Müdürlüklerinden oluşan Festival Teknik Komitesi ile Bütçe Komisyonu belirlendi. Oluşturulan komisyonlara yetki verildi.

Toplantıda, Festival Genel Programını belirleme çalışmaları yapıldı. Taslak program oluşturuldu ve oy çokluğu ile kabul edildi. Ancak 50. Kiraz Festivali Programı’nın netleşmesi ve görev alacak kurumların belirlenmesi bir sonraki toplantıya kaldı.

 

Haber/Gökhan TEKER