İntihar edeceğini Facebook'tan duyurdu

İstanbul'dan Çorlu'ya sevgilisiyle barışmak için gelen 23 yaşındaki Savaş D. sevdiği kızdan olumsuz cevap alınca bir alışveriş merkezinin 2. katından aşağı atladı.

GÜNDEM 29.04.2014 14:51:00 0
İntihar edeceğini Facebook

Savaş D.’nin ağır yaralandığı ve Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç adamın durumu ciddiyetini koruyor.Olay, Çorlu'da alışveriş merkezinin teras katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Savaş D. daha önce ayrıldığı sevgilisiyle barışmak için ikamet ettiği İstanbul'dan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gelerek kız arkadaşı ile bir alışveriş merkezinde buluştu. Bir süre konuşan Savaş D., Gülizar C.'den olumsuz yanıt alınca koşarak alışveriş merkezinin 15 metre yüksekliğindeki terasından kendini aşağıya bıraktı.Alışveriş merkezinin arka kısmında bulunan toprak alana düşen Savaş D.'nin yardımına koşan güvenlik görevlileri hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Yerde hareketsiz yatan Savaş D.'nin yanına koşan Gülizar C. gözyaşlarına hakim olamazken ambulans gelene kadar yanından ayrılmadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Savaş D., Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Savaş D.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

İNTİHAR EDECEĞİNİ FACEBOOK'TAN DUYURDU

İkamet ettiği İstanbul'dan gelmeden her şeyi planlayan Savaş D. yanında getirdiği ip ile kendini asacağını Facebook'ta sayfasına yazarak arkadaşlarına duyurdu. Facebook sayfasına, "iple astı gerçek gece 12'de tam ölüme gidiyorum bilgi olsun helal olsun herkese" yazarak üzerinde ip resmi ve "inşaatta kendini iple astı" yazan bir resim paylaşarak buluşma yerine gelen Savaş D. bu planından vazgeçerek bir anda alışveriş merkezinin terasından atladı.Olay yerine gelen Çorlu asayiş şube ekiplerinin yaptığı geniş çaplı incelemelerin ardından soruşturma başlatılırken, olay anında yanında bulunan arkadaşı ve Gülizar C. ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler.

İHA