Türkkan, "Bir Mayıs'ı Kadıköy'de kutlayacağız"

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan "Her yıl İşçi sendikaları ve çalışanlar olarak kutladığımız Bir Mayıs İşçi Bayramı'nı bu yıl Teksif Sendi

GÜNDEM 28.04.2014 16:17:00 0
Türkkan,

BİR MAYIS’TA ÇALIŞMA HAYATI İLE İLGİLİ SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRECEĞİZ

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, İstanbul Kadıköy’de kutlayacakları Bir Mayıs Bayramı’nda işyerlerinde çalışanların sıkıntılarını dile getireceklerini belirterek, “ Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi Olarak Kadıköy’e beş otobüs ile gideceğiz. Bir Mayıs işçiler için önemli bir gün ve bir Bayram’dır. Biz Türkiş’e Bağlı Sendikalar olarak bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı İstanbul’da Kadıköy’de kutlayacağız. Bir Mayıs İşçi Bayramında yapılacak konuşmalarda çalışma hayatı ve sıkıntılarını dile getirileceğiz. Bizler çalışan işçi kesimi olarak çalışma şartlarımızın günün koşullarına uygun olmasını her platformda dile getiriyoruz.” Dedi.

TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ATALAY DA HAZIR BULUNACAK        

Başkan Mürsel Türkkan şöyle devam etti: “Bir Mayıs’ta da dile getireceğiz. Bizlerin kimsenin malında ve parasında gözü yok. Biz yalnızca hakkımız olan emeğimizin hakkını ve çalışma koşullarımızın iyileştirmesinden başka bir şey istemiyoruz.”diye konuştu.  Başkan Türkkan Kadıköy’deki Bir Mayıs Bayramı Kutlamalarına Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, Teksif Sendikası genel Başkanı Nazmi Irgat, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Türk-İş’e bağlı Tüm sendikaların Genel Başkanları ile Şube başkanları ile bu sendikalara üye işçilerin katılacağını da belirtti.

Haber/Seyit SÜREN