Seks skandalında 4 tutuklama

Dün, Kapaklı'yı sarsan seks skandalında gözaltına alınan kişilerin mahkemesi gece geç saatlere kadar sürdü. Genç kadının ilişkiye girdiği iddia edilen ve gözaltına alınan 5 kişiden 4â€?

GÜNDEM 27.04.2014 04:32:00 0
Seks skandalında 4 tutuklama

Kapaklı’da evli bir kadınla ilişkiye girdiği iddia edilen 5 kişi dün gece geç saatlere kadar mahkemede ifade verdi.

ÖZ YEĞENİYDİ

Olay Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre F.İ. isminde evli bir kadın ile dayısı arasında bir yakınlaşma yaşandı Kadının trafik kazası geçiren kayınpederine geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için İstanbul’dan Kapaklı’ya gelen öz dayısı 50 yaşındaki S.C. genç kadının aklını çelerek öz yeğeniyle ilişkiye girdi.

İddiaya göre F.İ., komşusu H.A. ve H.A.’nın arkadaşları arkadaşları N.G. E.B ve M.F. ile de toplu halde ilişkiye girdi.

KAYIP BAŞVURUSUYLA OLAY AÇIĞA ÇIKMIŞTI

Yaşadıklarından dolayı paniğe kapılan genç kızın, Samsun’da ikamet eden ailesinin yanına kaçmıştı. Gelinlerinden haber alamayan aile’nin emniyete başvurması üzerine olay açığa çıkmıştı.

Polis ekipleri Samsun’daki aileye ulaşarak Kapaklı’ya gelmelerini istemişti. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde genç kızın ifadesine başvuran polis ekipleri, aldıkları ifade doğrultusunda kızın öz dayısı S.C., komşusu H.A. ve arkadaşları E.B., M.F. ve N.G.’yi yakalayarak dün gözaltına aldı. Gözaltına alınan N.G. ve M.F.’nin üzerinden de birer adet kuru sıkı tabanca çıktı.  

4’Ü TUTUKLANDI

5 şüpheli Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından parmak izlerinin alınması için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne oradan da  sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan zanlıların mahkemesi geç saatlere kadar sürdü. Mahkeme sonucunda komşu H.A. hariç 4 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü (Dayı S.C. ve E.B., M.F., N.G.) cinsel saldırı suçundan suçlu bulunarak tutuklandı ve Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Haber Merkezi