Çöp evin buzdolabından bebek çıktı

Akıllara durgunluk veren olay, önceki gün Çorlu'da yaşandı. Bir apartmanın 2. Katında yaşayan yabancı uyruklu bir kadının evinden tam bir kamyon çöp çıkarıldı. Kadını zorla ikna ederek ev

GÜNDEM 27.04.2014 04:16:00 0
Çöp evin buzdolabından bebek çıktı

APARTMAN SAKİNLERİ KOKUYA DAYANAMADI

Çorlu’da meydana gelen olayda, bir apartmanın ikinci katından 1 tona yakın çöp çıktı. İşin en ilginç tarafı ise evde yaşayan annenin bebeğinin buzdolabının içinden çıkmasıydı.

Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Şehit İsmail Güler Sokak'ta bir apartmanın ikinci katında bulunan daireden kötü kokuların gelmesi üzerine apartman sakinleri dayanamayarak Kaymakamlığa dilekçe verdi. Bunun üzerine eve giden yetkililer, dairede ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir kadın ile 6 aylık bebeğin yaşadığını tespit etti.

BEBEĞİ DOLABA SAKLAMIŞ

Evin kapısını Emniyet Ekipleri ve Temizlik Ekiplerine açmak istemeyen kadın zorla ikna edildi. Ekipler eve girdiklerinde büyük bir şok yaşadılar.

Kadını zorla ikna ederek daireye giren ekipler, büyük şok yaşadı. Evin çöplüğe döndüğünü gören ekipler, yaptıkları aramada 6 aylık bebeği mutfak dolabının içinde annesi tarafından saklanmış vaziyette buldu. 6 aylık bebek ve annesi, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Temizlik ekipleri ise evden yaklaşık 1 ton çöp çıkardı.

ANNE VE BEBEĞİN KURTULMASINA SEVİNDİK

Daireden gelen kokular üzerine durumu yetkililere bildirdiklerini ifade eden apartman sakinleri, "Apartmanda ağır bir koku vardı. Biz bu kokunun nereden geldiğini tespit ettikten sonra durumu yetkililere bildirdik. Artık dayanacak gücümüz de kalmamıştı, iyi oldu. Annesi ve bebek de kurtulmuş oldu. Belediye ekipleri ilaçlamasını da yaptı" dedi.

Haber/Menşure KARDEŞ