Sitespor'dan yeni sponsorluk anlaşması

Sitespor ve İshak İnşaat&Emlak arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere tüm alt yapı kategoriler dâhil forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 1+1 yıllık anlaşma yapıldı.

SPOR 27.04.2014 04:12:00 0
Sitespor

TÖRENLE İMZALANDI

Anlaşma, düzenlenen törenle imzalandı. Kulüp binasında düzenlenen toplantıya; Başkan Ersan Karamehmetoğlu, İkinci Başkan Çağdaş Sucu, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ayhan ve Elmas Tarcan, İshak İnşaat & Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu, İshak İnşaat & Emlak  Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keskin, İshak İnşaat & Emlak  Yönetim Kurulu Üyesi  İsmail Gökmen ve  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen  katıldı.

Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu  ile  İshak İnşaat & Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu, toplantıda  sponsorluk anlaşmasının detayları hakkında bilgi verdi.

SPONSORLARLA SPOR ŞARTLARI İYİLEŞİR

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ersan Karamehmetoğlu, şunları söyledi:

“Uzun süreli çalışmaların ardından bu noktaya geldik. Bu anlaşmada emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere inanan ve Alt Yapı gruplarımızın tamamına sponsor olan  İshak İnşaat & Emlak  ’a şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Umarım gençlerimiz daha da iyi imkanlar altında ve taraftarlarımızın da desteğiyle başarılı olacaktır.  Kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapı kurarak, kısa sürede kendi sporcusunu yetiştiren bir Site Spor ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize inanan ve gençlerin spor yapmasına katkı da bulunan iş adamı arkadaşlarım umarım örnek olurlar. Amatör kulüpler ülkemizin olmazsa olmazları arasındadır. Umarım duyarlı iş adamlarımız spora olan desteklerini arttırırlar ve ülke gençliğimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerine katkıda bulunurlar”.

SPORA DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ

İshak İnşaat & Emlak  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Aydoğdu, şu değerlendirmede bulundu:

Kapaklı ilçemizi öncü spor ilçelerinden biri yapmak ve yurdumuzda sporcu yetişmesine ve altyapının zenginleşmesine katkıda bulunma hedefiyle Site Spor Kulübü’yle güç birliği içinde koşacağız. Önümüzdeki yıllarda da spora, sporcuya ve spor yapan herkese destek vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Site Spor kulübünü yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber uzun süredir takip ediyoruz. Verdikleri mücadeleyi takdirle izledik. Gelişen Kapaklı’mızda stadımızın yapımıyla birlikte kulüplerimiz başarılar elde etmeye başladı. Alt yapılarında birçok gencimiz spor yapma imkânı buluyor. Çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Alt Yapı kategorilerinin tamamının sponsorluğunu üstlendik. Umarım Türk sporuna ufakta olsa bir faydamız dokunur. Sözlerime büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bir sözüyle son vermek istiyorum.” Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir”.

Haber/Ahmet KARDEŞ