MHP'li Varol muhtarları ziyaret etti

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından gerek güven tazeleyerek görevine devam eden gerekse yeni seçilen Kapaklı'ya bağlı 11 mahalle muhtarlığına ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi

GÜNDEM 26.04.2014 00:46:00 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, beraberindeki partililer ile birlikte 30 Mart Seçimleri sonucu göreve seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

30 Mart Yerel Seçimleri’nde güven tazeleyen ve yeni göreve seçilen Kapaklı mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, “Kapaklı’mıza hep birlikte sahip çıkmak üzere ihtiyaç duydukları her noktada her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine ilettik. Temennimiz Kapaklı halkının en iyi şartlarda yaşamasına imkan sağlayacak olan hizmetlere imza atmaktır” dedi.

TÜRKİYE TAPUSU ARMAĞAN ETTİK

Ziyaretlerde Kapaklı sınırları içinde hizmet verecek olan 11 mahalle muhtarına da birer adet temsili Türkiye Tapusu armağan ettiklerini sözlerine ekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, “Yeni mahalle olan köyler ve beldemiz ile toplam 11 muhtarlığımıza yaptığımız ziyaretler esnasında muhtarlarımız da memnuniyetlerini dile getirdiler. Ziyaretlerimizi yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kolları başkanımız Nesrin Küp'ten oluşan bir heyetle gerçekleştirdik” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ